Red Rose

Títol original: Red Rose

Any: 2022

País: Regne Unit

Creador: Michael Clarkson, Paul Clarkson

Temporades: 1

Plataforma:

Català: Subtítols

Red Rose (2022) on IMDb

De què va:

Un grup d’adolescents veuen com una estranya aplicació de mòbil comença a dominar les seves vides: els amenaça dient-los que si no segueixen el que els diu en patiran les conseqüències i sembla que lentament va anul·lant la seva voluntat.

La clau:

La sèrie barreja la idea del malson tecnològic, amb tecnologia que no funciona com s'esperava, a l'estil de Black Mirror, amb el subgènere de l'slasher, amb un grup d'adolescents que van caient en mans de qui sigui (o que sigui) que controla l'aplicació.

El repartiment:

Està format per actors joves, la majoria desconeguts. La protagonista està interpretada per Isis Hainsworth, que recentment va co-protagonitzar la pel·lícula "Metal Lords" per Netflix i també va aparèixer a la pel·lícula Emma. A la televisió ha tingut papers petits en sèries com "Harlots", "The Victim" o "Wanderlust".

Els creadors:

Michael Clarkson i Paul Clarkson és el tàndem creador de Red Rose. Tots dos havien treballat junts com a guionistes a "The Haunting of Bly Manor", la sèrie de Mike Flanagan, i per tant tenen experiència amb el gènere del terror.

El tema:

L'obsessió dels adolescents amb els telèfons mòbils és el tema de fons de la sèrie i el que fa que acabin sent víctimes d'aquesta aplicació que controla les seves vides, en una metàfora gens subtil de la influència que tenen aplicacions reals.

Dona-li una oportunitat:

Si t'atrau la idea d'un grup d'adolescents a l'estil "Derry Girls" sent assetjats per una aplicació de mòbil pertorbadora.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari