Miércoles

Títol original: Wednesday

Any: 2022

País: Estats Units

Creador: Alfred Gough, Miles Millar, Tim Burton

Temporades: 1

Plataforma:

Català: Subtítols

 Miércoles (2022) on IMDb

De què va:

Sobre la Wednesday, la filla adolescent del peculiar clan de La Família Addams. Després de ser expulsada un cop més d’un institut, els seus pares decideixen portar-la a estudiar a Nervermore, un lloc especial per a “adolescents especials”. Allà investigarà una sèrie de crims que podria estar relacionat amb els seus pares.

La clau:

El personatge de la Wednesday s'ha convertit, sobretot arran de les pel·lícules de La Família Addams, en una referència de noia adolescent que es resisteix a fer el que s'espera d'ella i que fa la seva independentment dels altres. Les seves respostes mordaces i aire desafiant poden connectar fàcilment amb la generació actual.

L'actriu:

Jenna Ortega (vista recentment a l'última pel·lícula de la franquícia "Scream") interpreta la Wednesday de la sèrie. És la primera vegada que una actriu llatina interpreta un personatge que, de fet, té un pare llatí.

Es basa en:

La personalitat d'aquesta Wednesday adolescent i rebel d'actitud tallant es basa sobretot en la interpretació del personatge que es va fer a les pel·lícules i que interpretava Christina Ricci, que també apareix a la sèrie. Al repartiment també hi trobareu a Gwendoline Christie o Catherine Zeta-Jones (Morticia).

El director:

Tim Burton s'encarrega de dirigir la meitat dels episodis i és productor executiu de la sèrie, que també compta amb la banda sonora de Danny Elfman.

El tema:

Atrevir-se a ser diferent és el tema principal de la sèrie, que posa molt d'èmfasi en el fet que els estudiants de Nevermore no són ben vistos per als habitants del poble del costat, que els consideren uns "rarets".

S'assembla a:

La sèrie agafa el personatge de la Wednesday i la instal·la en les dinàmiques d'una sèrie dirigida al públic young adult, en una operació semblant a la de "Chilling Adventures of Sabrina". La fórmula de la sèrie barreja un misteri que ha de resoldre la Wednesday amb conflictes i interessos amorosos entre els estudiants.

Us agradarà si:

Imagineu la Dària en un Hogwarts per adolescents més o menys monstruosos. Si la idea us atrau, li podeu donar una oportunitat a Miércoles.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari