Love, Death + Robots

Títol original: Love, Death + Robots

Any: 2019-2021

País: Estats Units

Creador: Tim Miller

Temporades: 2 temporades

Plataforma:

 Love, Death & Robots (2019) on IMDb

De què va:

Presenta diferents històries que sovint tenen a veure amb universos distòpics on la tecnologia té un paper fonamental. No hi ha cap connexió entre les diferents històries més enllà d’una vinculació temàtica amb algun dels tres conceptes que formen part del títol de la sèrie i la voluntat de provocar sensacions noves, sovint intenses, a l’audiència. Vindria a ser la Black Mirror de l’animació.

Interessant:

La majoria d'episodis estan basats en relats d'escriptors de ciència-ficció. Alguns de clàssics, com J.G. Ballard, i d'altres més contemporanis, com Ken Liu. Al mateix temps de cada episodi se n'encarrega un estudi d'animació diferent i d'orígens diversos (coreans, japonesos, americans, etc.). D'aquesta manera, la sèrie és un mostrari tant del potencial de la ciència-ficció com a gènere, com de les possibilitats de l'animació, fent servir tècniques diferents en funció de cada entrega.

L'origen:

Inicialment va sorgir de la idea de David Fincher i Tim Miller de fer un remake de la pel·lícula Heavy Metal, del 1981. En el seu moment el projecte va quedar encallat perquè no van obtenir prou finançament. Un temps més tard, quan finalment van aconseguir plantejar-se tirar-lo endavant, van decidir fer-ne una antologia i vendre'l a Netflix perquè pensaven que a la plataforma tindrien més llibertat creativa.

Episodi clau:

Zima Blue (episodi 14 de la 1a temporada) ha estat un dels episodis més celebrats.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari