Laëtitia o la fi dels homes

Títol original: Laëtitia

Any: 2019

País: França

Creador: Jean-Xavier de Lestrade

Temporades: 1 temporada

Protagonistes: ,

Gènere: ,

Plataforma:

Català: Subtítols

 Laëtitia o el fin de los hombres (2019) on IMDb

De què va:

La desaparició d’una noia molt jove, Laëtitia Perrais, quan tenia només 18 anys, i de la que només queda la seva moto. El misteri se soluciona quan la policia enxampa el seu assassí, un ex convicte. Malgrat això, aquest es nega a dir on és el cadàver de la noia, i se’n riu obertament durant la seva compareixença davant del jutge. Les seves declaracions i la brutalitat dels detalls faran que el cas commocioni el país.

Lloc on succeeix:

París, França

Interessant:

El cas va ser utilitzat políticament per l'aleshores president francès, Nicolas Sarkozy, que va instrumentalitzar la por de la població i el fet que l'assassí era un ex convicte reincident per impulsar un enduriment del codi penal.

El creador:

Jean-Xavier de Lestrade, director i documentalista molt conegut per un dels true crime de referència, The Staircase, sobre un home acusat de matar la seva dona, que ell assegura va caure per les escales. I per sèries com La vida de Manon.

Basada en:

El llibre que va escriure sobre el cas Ivan Jablonka.

Mira-la si:

T'interessa un anàlisi del tractament que els mitjans de comunicació fan de crims impactants, i com aquest tractament es pot utilitzar políticament.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari