La fina línia blava

Títol original: Tunna blå linjen (La delgada línea azul)

Any: 2021

País: Suècia

Temporades: 1 (10 episodis)

Plataforma:

Català: Subtítols

 La delgada línea azul (2021) on IMDb

De què va:

El dia a dia d’uns agents de policia que patrullen per les zones més marginals de la ciutat de Malmö, a Suècia. El primer episodi introdueix una agent nova que serveix a la història per introduir l’espectador en la dinàmica de la feina i per provocar un xoc constant entre l’idealisme d’aquest personatge i la crua realitat.

L'actriu:

Gizem Erdogan, interpreta a una de les agents, la Leah, un dels personatges que més expressa la seva impotència amb la feina, sentint que no pot fer tot el que hauria de fer. Segurament us sonarà de sèries com Kalifat o Love & Anarchy.

Els temes:

En cada episodi es tracten diversos casos que sovint serveixen per fer un retrat dels problemes profunds de la societat sueca. Aquest retrat social es treballa també a través de les vides personals de cadascun dels agents de policia.

L'ambient:

Els agents recorren les zones més marginals de la ciutat, de manera que la sèrie combina un enfocament cru de la feina policial, amb escenes de molta tensió, amb la quotidianitat laboral dels agents.

La clau:

És una barreja similar a la del clàssic Canción triste de Hill Street o, més recentment, la sèrie Southland. La sèrie es basa en la combinació policíaca i drama humà. De fet, es podria definir com una versió moderna, i molt més crua, de la clàssica sèrie policíaca d'Steven Bochco.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

17/03 Enjambre

Una noia obsessionada amb una cantant fictícia d'èxit mundial (i que pot recordar a Beyoncé) decideix formar part del seu grup de fans

17/03 Un futuro desafiante

És una sèrie ambientada en un futur on el canvi climàtic ha canviat el món on vivim. En cada episodi hi ha un salt en el temps on els efectes augmenten

15/03 Accused

Remake nord-americà de la sèrie britànica que en cada episodi presenta un personatge que és a punt d'anar a judici

Todos quieren a Daisy Jones

Sèrie que explica la història d'un grup de rock fictici als anys 70. Des de la seva formació fins a l'èxit, sent una de les bandes més famoses del món