Kids in Crime

Títol original: Kids in Crime

Any: 2022

País: Noruega

Creador: Kenneth Karlstad

Temporades: 1

Gènere: , ,

Plataforma:

Català: Subtítols

Kids in Crime (2022) on IMDb

De què va:

Un grup d’adolescents que venen drogues per poder mantenir un estil de vida de festa constant, basada en els excessos. Contrauen un deute amb el traficant local que els ficarà en problemes que els podrien costar molt cars.

La clau:

La sèrie és un retrat del que era ser jove a principis dels 2000, centrant-se en uns personatges que volen viure al límit. La televisió noruega ha demostrat saber retratar molt bé l'adolescència en sèries com "Skam". El que proposa Kids in Crime és u retrat molt més cru i passat de rosca i amb moltes ratlles d'speed.

El repartiment:

És ple d'actors joves amb poca experiència o fins i tot debutants, tot i que és possible que reconegueu a Kristian Repshus, que va aparèixer a la minisèrie noruega "22 de juliol" o a Jakob Oftebro, que ha participat en sèries como "Lilyhammer", "Norsemen", "Bajo la superfície" o, més recentment, a "Made in Oslo".

Els temes:

La sèrie parla sobretot del consum de drogues i de la manca d'oportunitats, però també de l'addicció a la violència, que és una de les poques coses que agraden a l'adolescent protagonista, un aspirant a futbolista que ha acabat lesionat.

Guardons:

A Noruega ha estat la guanyadora del prestigiós premi a millor drama als Gullruten, els guardons de la televisió del país, un equivalent dels Emmy.

Dona-li una oportunitat:

Si t'agraden sèries que retraten adolescents amb un estil de vida extrem com ara "Euphoria" o un clàssic com "Skins".

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

05/10 Prisa por vivir

Mia té 17 anys i tot just acaba de sortir de l'hospital després d'una llarga estada per refer-se d'una anorèxia. Però el retorn al dia a dia no serà fàcil

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents