Informer

Títol original: Informer

Any: 2018

País: Regne Unit

Temporades: 1 temporada

Plataforma:

Català: Subtítols

 Informer (2018) on IMDb

De què va:

Després de ser detingut per un assumpte relacionat amb drogues, un noi britànic d’origen pakistanès és coaccionat per un agent anti-terrorista perquè accepti ser informant i l’ajudi a identificar una possible cèl·lula terrorista a Londres.

Els protagonistes:

Nabhaan Rizwan interpreta al protagonista en el que va ser el seu primer paper destacat i li va obrir les portes a projectes com el 1917 de Sam Mendes. L'hem pogut veure també en un paper petit a la sèrie Industry, d'HBO. En canvi, l'agent anti-terrorista està interpretat pel veterà Paddy Considine, que ja té una llarga carrera tant al cinema com a les sèries. L'haureu vist a Peaky Blinders o The Third Day. Actualment està rodant House of the Dragon, el futur spin-off de Game of Thrones. Completa el repartiment Bel Powley, que interpreta a una altra agent anti-terrorista i que segurament tindreu present pel seu paper a la sèrie The Morning Show.

Interessant:

El protagonista es troba en una situació sense sortida, de manera que la sèrie denuncia la vulnerabilitat d'un ciutadà fill d'immigrants a Londres. El racisme i els prejudicis que ell pateix en la seva vida diària també formen part del context de la sèrie.

Qui l'escriu:

Els guionistes Rory Haynes i Sohrab Noshirvani, que després de fer aquesta sèrie per la BBC van co-escriure, juntament amb M.B. Traven, el guió de la pel·lícula The Mauritanian, que aborda temes similars en tenir com a punt de partida la mala praxis de les autoritats, en aquest cas al Centre de Detenció de Guantánamo.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari