Friends

Títol original: Friends

Any: 1994-2004

País: Estats Units

Creador: David Crane, Marta Kauffman

Temporades: 10

Plataforma: ,

 The One with the Jellyfish (1997) on IMDb

De què va:

  • The One with the Jellyfish: És un episodi molt recordat pel moment en què una medusa pica la Mònica i en Joey recorda que va veure en un documental que el que s’havia de fer en aquests casos és pixar sobre la ferida. Això col·loca a en Joey i en Chandler en una situació certament estranya. El context de tot plegat són unes vacances que el grup sencer passen prop de la platja, on hi van per acompanyar la Phoebe que busca la seva mare biològica. L’altre trama que guia l’episodi és la situació sentimental d’en Ross, que està amb la Bonnie però té l’oportunitat de tornar amb la Rachel. Sí, aquest és el famós episodi de la carta de 18 pàgines per davant i per darrere, que portarà cua durant diversos episodis més, portant la trama Ross-Rachel a una de les seves etapes més divertides.
  • The One with the Holiday Armadillo: el desè de la setena temporada, o la història de com Ross es disfressa per explicar al seu fill que per Nadal els jueus també tenen la seva pròpia festa més i acaba protagonitzant una escena absolutament hilarant amb Chandler i Joey

Episodi:

Un dels episodis més divertits de la famosa sèrie, sobretot pel seu domini del tempo, uns diàlegs per emmarcar i la predisposició (mai suficientment valorada) de David Schwimmer a fer el ruc. Ja el pots mirar un centenar de cops, que sempre t'acabes pixant de riure.

On:

   

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari