Fleishman está en apuros

Títol original: Fleishman Is in Trouble

Any: 2022

País: Estats Units

Creador: Taffy Brodesser-Akner

Temporades: 1 (8 episodis)

Gènere:

Plataforma:

Fleishman Is in Trouble (2022) on IMDb

De què va:

Un home que ha estat abandonat per la seva dona d’un dia per l’altre s’enfronta amb la situació d’haver-se de fer càrrec dels seus fills tot sol i al mateix temps haver de reactivar una vida com a solter a la que no pensava que sortiria.

Què és?

És una sèrie que parla sobre el fet d'arribar a cert moment de la vida, al voltant dels 40 anys, on tens la sensació que ja no pots tornar a començar de zero.

La clau:

El punt de vista de la història se centre en ell però en cert moment la minisèrie introdueix el punt de vista d'ella i capgira la història de manera devastadora. També s'inclouen altres punts de vista com el d'una antiga amiga del protagonista.

Els actors:

Jesse Eisenberg interpreta l'home que és abandonat, mentre que Claire Danes interpreta la seva parella desapareguda. Al repartiment també destaca Lizzy Caplan en el paper de l'amiga. Tots els actors tenen 40 anys com els personatges.

Basada en:

La novel·la homònima escrita per Taffy Brodesser-Akner.

Dona-li una oportunitat:

Si vols mirar un drama complex sobre les relacions de parella on les expectatives dels personatges impacten en les relacions amb els altres. Amb bones interpretacions i un ús intel·ligent del canvi de punt de vista.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

24/09 Golpe de revés

Amb només 17 anys la tennista britànica Justine Pearce va arribar a la semifinal de Roland Garros, però una lesió la va apartar de la pista

22/09 Noches en vela

Lisa no pot dormir perquè no deixa de preguntar-se pel futur de la seva filla. Danny és un periodista que a les nits paga el preu de la seva ansietat

19/09 Black Snow

El 1995 una noia de 17 anys va ser assassinada a Ashford, però el crim mai es va poder resoldre