Els Durrell

Títol original: The Durrells

Any: 2016

País: Regne Unit

Creador: Simon Nye

Temporades: 4

Plataforma:

Català: Subtítols

 Los Durrell (2016) on IMDb

De què va:

Els problemes econòmics d’una família després de la mort del pare, porten a la mare a fer un canvi de vida i anuncia que aniran a la petita illa de Corfú, a la Grècia dels anys 30. Allà s’hauran d’adaptar a les noves circumstàncies, però malgrat els molts inconvenients descobriran el paradís d’una vida senzilla i relaxada.

Interessant:

La sèrie està basada en les tres novel·les auto-biogràfiques que va escriure Gerald Durrell (l'anomenada trilogia de Corfú) sobre els quatre anys que va viure amb la seva família a l'illa grega. La vídua de l'escriptor, Lee Durrell, exerceix com a assessora de la sèrie, que ha estat escrita pel guionista i escriptor Simon Nye.

El lloc:

A l'illa de Corfú els personatges viuen un estiu allargassat, on molts troben el temps per dedicar-se a les seves passions: llegir, escriure, pintar… i en el cas del petit de la família, muntat un zoo amb la fauna local. Els Durrell s'integren i adopten els costums dels habitants de l'illa, gaudint de la idiosincràsia del lloc.

Us sonaran:

L'actor Josh O'Connor, conegut pel seu paper a The Crown, on ha estat interpretant al príncep Carles d'Anglaterra durant dues temporades, interpreta al germà gran de la família. Però l'actriu amb una carrera més llarga i que segur que heu vist en més d'una sèrie és Keeley Hawes, que interpreta a la mare de la família i que tindreu present per sèries com ara Spooks, Line of Duty, The Missing, Bodyguard, The Hollow Crown, Summer of Rockets, Honour o, més recentment, It's a Sin.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari