El timador de Tinder

Títol original: The Tinder Swindler

Any: 2022

País: Regne Unit

Creador: Felicity Morris

Temporades: Documental: 1h 54m

Plataforma:

 El timador de Tinder (2022) on IMDb

De què va:

Diferents dones d’un estatus econòmic elevat coneixen a Tinder a un home seductor, que llueix una vida de milionari a les seves xarxes socials. Hi inicien una relació romàntica on ell les manipularà perquè li donin grans quantitats de diners.

Què és?

El documental sobre un estafador que ha comentat tothom.

La història real:

Simon Leviev és el nom del "timador de Tinder". Un individu que es presentava com l'hereu d'un empresari ric d'Israel i després demanava diners a les dones assegurant que ho necessitava perquè l'estaven amenaçant de mort, arribant a deixar-les a ella, que l'ajudaven tant com podien, en una situació econòmica fràgil.

La resposta:

Després de l'èxit del documental, Simon Leviev va donar una entrevista en un programa de televisió nord-americà on va dir que tot era mentida i que ell tenia diners ja que s'havia fet ric invertint en bitcoins. Continua sent buscat en diferents països i, de fet, ja va passar dos anys a la presó a Finlàndia per delictes d'estafa.

La clau:

Les víctimes de l'estafador són les que expliquen la història, entrevistades per al documental, i és impactant veure com, malgrat haver estat enganyades, encara semblen creure en l'enamorament que van viure en mans de Simon Leviev.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs