El encargado

Títol original: El encargado

Any: 2022

País: Argentina

Creador: Mariano Cohn, Gastón Duprat

Temporades: 1

Gènere:

Plataforma:

 El Encargado (2022) on IMDb

De què va:

És la història d’un home que fa gairebé 30 anys que treballa com a encarregat d’un edifici on hi viu gent rica i de classe alta, fent diferents tasques. Un dia descobreix que tenen previst prescindir d’ell i posarà en marxa un pla per evitar-ho utilitzant els secrets que només ell és capaç de descobrir sobre els inquilins.

La clau:

El protagonista és un home que considera que estan sent injustos amb ell i això farà que estigui disposat a fer el que sigui per mantenir la seva feina sense sentir-se culpable. Aquest camí cap a l'antiheroi l'emparenta amb Walter White de "Breaking Bad", que també pensava que el món havia estat injust amb ell, però aquí en clau còmica, amb un personatge que es guanya molt fàcilment la complicitat de l'audiència.

L'actor:

Guillermo Francella, molt conegut a Argentina (fora del país probablement el seu paper més conegut és per la pel·lícula "El secreto de sus ojos" aconsegueix fer seu el personatge de l'encarregat, que es presenta d'una manera davant dels inquilins de l'edifici -servicial, amable- mentre amaga una cara més fosca quan està sol. Més recents, comèdies com "Animal" o "Mi obra maestra".

Dona-li una oportunitat si:

Si busques una comèdia divertida que utilitza un protagonista que és un antiheroi, mancat d'ètica i que té mètodes molt poc ortodoxos, però en el context d'una comèdia lleugera i divertida que és molt entretinguda.

Si t'agraden sèries com Only Murders in the Building, amb un edifici que, com a espai, és singular i té un paper important. Però amb una mala llet a l'hora de retratar els inquilins, que són de classe alta, propera a The White Lotus.

Per què ha passat desapercebuda:

El fet de ser una sèrie argentina i d'estrenar-se en una plataforma que no l'ha promocionat gaire li ha jugat una mala passada.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

05/10 Prisa por vivir

Mia té 17 anys i tot just acaba de sortir de l'hospital després d'una llarga estada per refer-se d'una anorèxia. Però el retorn al dia a dia no serà fàcil

Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món