Dr. Death

Títol original: Dr. Death

Any: 2021

País: Estats Units

Creador: Patrick Macmanus

Temporades: 2

Plataforma:

Dr. Death (2021) on IMDb

De què va:

Un neurocirurgià especialista en lesions a la columna vertebral destrossa la seva pacient. I no és el primer cop que ho fa. Quan es descobreix el seu historial truculent, dos cirurgians intentaran aturar-lo, però no serà tan fàcil com sembla. És un cas de negligència? De maldat? La sèrie examina la personalitat narcisista del cirurgià i la seva vida privada al mateix temps que avança el cas.

El protagonista:

Joshua Jackson, conegut actualment per sèries com Fringe i The Affair (a banda, per suposat, de la ja llunyana Dawson's Creek) interpreta el cirurgià, sent capaç de presentar-se com un individu que genera confiança als pacients i alhora com un ésser sinistre obsessionat amb la seva pròpia carrera. Els dos cirurgians que intentaran aturar-lo estan interpretats per Alec Baldwin i Christian Slater.

Basada en:

L'historia real del doctor Christopher Duntsch, que va fer mal a 33 pacients en dos anys, la qual cosa fa la sèrie encara més esfereïdora. La sèrie es basa en un podcast que va tractar el cas.

La intenció:

La sèrie es preguntar com pot ser que aquest cirurgià anés d'un hospital al següent destrossant la vida dels seus pacients sense que no hi hagués ningú que l'aturés. Aquesta falla li interessa tant als guionistes com el personatge principal.

L'ambient:

El d'una sèrie mèdica habitual, però passat pel sedàs del terror, amb les escenes de les operacions sent particularment difícils de digerir. Malgrat tot, la sèrie treballa sobretot amb la suggestió i no és tan gràfica com per exemple The Knick.

Dona-li una oportunitat si:

Vols veure una sèrie amb un metge com a protagonista que és més a prop del gènere del terror que del drama mèdic habitual. També si t'interessa saber qui controla les males pràctiques que puguin fer els doctors.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

03/02 Choque de futuros 1918-1939

Ambientada entre la 1ª i la 2ª Guerra Mundial segueix la vida de diferents personatges, basant-se en el testimoni que van deixar en diaris personals

03/02 Sospechoso

Sobre la investigació de l'assassinat d'una dona, que ha estat apunyalada múltiples vegades. Un psicòleg explica que la víctima era pacient seva

03/02 Un lugar en el cielo

És una història centrada en un nen que és l'únic supervivent d'un accident d'avió on moren més de 200 persones

31/01 Carmen Curlers

Sèrie danesa que explica la història d'un empresari que als anys 60 descobreix un nou invent: l'arrissador de cabells elèctric