Des

Títol original: Des

Any: 2020

País: Regne Unit

Creador: Lewis Arnold

Temporades: Minisèrie de 3 episodis

Protagonistes:

Plataforma:

 Des (2020) on IMDb

De què va:

Un veí truca un operari perquè hi ha un problema amb les canonades de l’edifici. Quan l’operari mira quin és el problema descobreix que estan obstruïdes per despulles humanes sense identificar. Ben aviat detenen el veí responsable, al que no li costa gens confessar. Això sí: els detalls que dona sobre les seves víctimes, aproximadament uns dotze o tretze joves, són escadussers. Insuficients, de fet, per assegurar la condemna, cosa que l’individu, Dennis Nilsen, sembla que sap perfectament.

Lloc on succeeix:

Londres, Anglaterra

Interessant:

Els detectius intenten treballar en el descobriment de la identitat de les víctimes contra-rellotge. Mentrestant, interroguen l'assassí, que els contesta sense problema i així es construeix el relat d'un personatge que sembla que matava per no sentir-se sol. En el context del Londres del thatcherisme, amb molts joves dormint al carrer, ell els oferia passar un sopar i passar la nit a casa seva per atrapar-los.

L'actor:

L'escocès David Tennant interpreta l'assassí. L'actor és ben conegut per la seva etapa al capdavant de Doctor Who, per sèries com Broadchurch o Jessica Jones.

Basada en:

El llibre Killing For Company, de Brian Masters

Mira-la si:

Si de les sèries criminals el que et fascina és mirar a l'abisme mirant fit a fit a l'assassí i intentar entendre el perquè de les seves accions.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari