Dahmer

Títol original: Dahmer

Any: 2022

País: Estats Units

Creador: Ian Brennan, Ryan Murphy

Temporades: 1

Plataforma:

Català: Subtítols

 Dahmer - Monstruo: La historia de Jeffrey Dahmer (2022) on IMDb

De què va:

Un home freqüenta bars d’ambient gai, on diu ser fotògraf per aconseguir que algun home accedeixi a anar amb ell per fer-li una sessió de fotos. En realitat, és un assassí en sèrie monstruós que comet autèntiques barbaritats amb les víctimes.

Es basa en:

Una història real, la de l'assassí en sèrie Jeffrey Dahmer, també conegut com El Monstre de Milwaukee, que entre els anys 1978 i 1991 va matar a 17 homes i nois, molts d'ells afroamericans, sotmetent-los a diferents pràctiques.

L'actor:

Evan Peters posa els pèls de punta interpretant aquest assassí en sèrie. És un paper que encaixa a la perfecció amb els papers que ha fet a American Horror Story. També el tindreu present pel seu paper secundari a Mare of Easttown i potser fins i tot per la seva aparició a WandaVision o el temps que va estar a One Tree Hill.

Els creadors:

Ryan Murphy, el creador d'American Horror Story i Nip/Tuck, entre d'altres, i Ian Brennan, un dels seus col·laboradors habituals, són els responsables de la minisèrie Dahmer i co-creadors de la sèrie. A diferència d'altres projectes dirigits pel mateix Ryan Murphy, aquí la direcció queda en mans de Jennifer Lynch (la filla de David Lynch), Carl Franklin, Paris Barclay, Clement Virgo i Gregg Araki.

Estil:

La sèrie té un estil que tendeix a mantenir el punt de vista de les persones que interactuen amb el protagonista, ja siguin víctimes o personatges amb els que ell interactua. D'aquesta manera es posa l'espectador en la seva pell.

Us agradarà si:

Us agraden sèries sobre assassins que siguin angoixants i on s'hi respiri un ambient malaltís. Pot recordar a Mindhunter, per exemple. Per la naturalesa del cas, també fa pensar en Des, la minisèrie que va protagonitzar David Tennant.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari