Cruel Summer

Títol original: Cruel Summer

Any: 2021

País: Estats Units

Creador: Bert V. Royal

Temporades: 10 episodis

Protagonistes: ,

Gènere: ,

Plataforma:

De què va:

Una adolescent desitja secretament esdevenir popular com la noia que és el centre d’atenció de tothom a l’institut. Què està disposada a fer per aconseguir-ho? Aquesta és la pregunta que fa de motor d’aquest thriller que és un trencaclosques amb tres línies temporals que avancen en paral·lel i amb canvis de punt de vista.

La protagonista:

L'actriu Chiara Aurelia interpreta l'adolescent que vol ser popular, un paper que l'obliga a alternar entre tres versions del personatge. L'adolescent que ja és popular està interpretada per Olivia Holt, que també té un paper protagonista.

El creador:

Bert V. Royal és el creador del projecte, que té al darrere, com a productora executiva, a Jessica Biel. L'actriu també va ser productora executiva de The Sinner, una sèrie que també funcionava com un trencaclosques.

L'ambient:

La sèrie està ambientada als anys 90, tal i com es reflecteix a través de la moda, la tecnologia i la banda sonora, plena de temes de l'època (The Cranberries, entre d'altres). En altres aspectes, s'hi respira l'ambient habitual d'una sèrie de misteri adolescent ambientada en un poble petit, a l'estil de 13 Reasons Why.

Duració:

Són 10 episodis de 45 minuts que tenen la virtut que enganxen perquè vols saber què passarà i com acaben encaixant totes les peces que es presenten.

On:

 

Tràiler:

Imatges: