FILMIN

The Kingdom Exodus

Tercera temporada de The Kingdom, una sèrie que el director danès Lars Von Trier va fer als anys 90 i que ara ha reprès amb una nova tanta d'episodis.

NETFLIX

La playlist

Aquesta nova minisèrie sueca explica l'origen d'Spotify i la controvèrsia, que va causar dins la indústria musical, pel seu model de negoci.

FILMIN

Un secreto real

Història de l'escàndol que va sacsejar Suècia quan es va saber que el rei Gustau V de Suècia era homosexual i mantenia una relació en secret amb un artista.

FILMIN

Los Emigrantes

Explica la història d'una família sueca que, a mitjans del s. XIX, decideix abandonar el seu país i intentar començar una nova vida als Estats Units.

FILMIN

El Vikingo: Historia de un narco

Es tracta d'un docudrama protagonitzat per Alex Hog Andersen sobre el danès Claus Malmqvist, un dels narcotraficants més notoris d'Europa.

FILMIN

Tot allò que estimes

Una noia es retroba en un tren amb un noi al que no veia des de fa molts anys i entre tots dos sorgeix un inici d'enamorament.

NETFLIX

Borgen: Reino, poder y gloria

S'estrena la quarta temporada de la prestigiosa sèrie política danesa, que torna nou anys del seu final. Els nous episodis se centren en una crisi produïda pel descobriment de petroli a Groenlàndia.

HBO MAX

Lujuria

L'actriu Sofia Helin és la cara coneguda d'aquesta comèdia sueca sobre la vida sexual d'un grup de dones que han perdut desig sexual.

MOVISTAR+

Hijos de la nieve

Un nadó de només cinc setmanes desapareix inexplicablement durant una de les nit més fredes de l'any a Estocolm.

FILMIN

Home Ground

Una entrenadora de futbol femení acaba posant-se al capdavant del primer equip masculí d'un club de primera divisió de la lliga noruega.

FILMIN

Countrymen

Quatre joves musulmans arriben a un petit poble noruec i s'instal·len en una granja amb la intenció aparent de dur a terme una vida rural.

FILMIN

Fúria

Sèrie noruega sobre un policia amb un passat secret que és destinat en un petit poble noruec.

Beforeigners: Los visitantes

S'estrena la segona temporada d'aquesta sèrie noruega on diverses persones de diferents períodes històrics apareixen de sobte en el present.

MOVISTAR+

Atlantic Crossing

Minisèrie ambientada durant la Segona Guerra Mundial. On la princesa Marta de Noruega va fugir del país quan va ser atacat pels nazis.

HBO MAX

Kamikaze

Una noia jove perd tota la seva família en un accident d'avió en aquesta sèrie danesa que relata com el personatge s'enfronta a aquesta tragèdia.

NETFLIX

El caso Hartung

Sèrie criminal nòrdica basada en una novel·la de Søren Svejstrup, conegut per ser el creador de Forbrydelsen (The Killing), sèrie de referència del gènere.

FILMIN

La fina línia blava

El dia a dia d'uns agents de policia que patrullen per les zones més marginals de la ciutat de Malmö, a Suècia.

FILMIN

The Restaurant: 1951

Es tracta d'una minisèrie que complementa la sèrie sueca The Restaurant, ambientant-se entre la primera i la segona temporada.

NETFLIX

Dinero fácil

Una emprenedora del món de la tecnologia busca un inversor per la seva start-up. En troba un, però abans ha de pagar el seus deutes.

NETFLIX

Katla

Katla és com s'anomena un dels volcans més poderosos del sud d'Islàndia, situat sota una glacera.