APPLE TV+

El espíritu de la Navidad

Adaptació en clau musical del "Conte de Nadal", explicada pels fantasmes que intenten contagiar l'esperit nadalenc a un ambiciós home de negocis.

ATRES PLAYER

La Ruta

Sèrie ambientada a l'època de La Ruta del Bakalao, als anys 80 i 90, a través de les històries d'un grup d'amics.

CINEMES

Lil, el meu amic cocodril

Josh és un adolescent que acaba d'arribar a Nova York, però no s'acaba d'integrar a la seva nova vida. Un bon dia coneix Lilo, un cocodril que canta.

NETFLIX

La playlist

Aquesta nova minisèrie sueca explica l'origen d'Spotify i la controvèrsia, que va causar dins la indústria musical, pel seu model de negoci.

NETFLIX

Entergalactic

Un artista és a punt de tenir el seu gran moment i aconseguir l'èxit que espera, però s'enamorarà d'una fotògrafa i es planteja la seva carrera artística.

DISNEY+

Pistol

Es tracta de la història de la formació dels Sex Pistols i el paper que aquest grup va tenir en el moviment de la música punk als anys 70 al Regne Unit.

DISNEY+

Atlanta

Donald Glover hi interpreta un aspirant a mànager musical que intenta encaminar la carrera del seu cosí raper, Paper Boi, perquè tingui èxit.

APPLE TV+

Schmigadoon

Una parella en crisi que ha perdut el romanticisme de la seva relació decideix embarcar-se en una teràpia alternativa i acaben perduts en un poble màgic.

NETFLIX

The Eddy

Narra la vida en un petit club de jazz a París, col·locant al centre al seu propietari, que té dificultats per tirar-lo endavant.