FILMIN

Sangre y dinero

Dos estafadors i un tauró de les finances uneixen les seves forces per quedar-se els diners de l'impost sobre el carboni de la Unió Europea

FILMIN

Los invencibles

Salla treballa com a inspectora bancària a Finlàndia, una feina que es pren molt seriosament perquè vol posar el focus sobre els banquers corruptes

MOVISTAR+

Golpe a Wall Street

La història (real) de les persones que van aconseguir que una botiga de videojocs es convertís en un dels actius més lucratius de Wall Street

APPLE TV+

WeCrashed

Jared Leto interpreta el fundador de la companyia WeWork, que es va convertir en una de les empreses de creixement més ràpid en el sector immobiliari.

HBO MAX

Succession (T3)

La tercera temporada entrarà a fons en l'enfrontament entre Logan i Kendall, obligant els altres personatges a situar-se en aquesta guerra civil familiar.

MOVISTAR+

Billions

El multimilionari Michael Prince, podria donar a en Chuck Rhoades la clau per acabar amb Robert Axelrod a la segona part de la cinquena temporada.

DISNEY+

Trust

John Paul Getty III, net del magnat del petroli americà, és segrestat a Itàlia. Demanen 17 milions de dòlars per alliberar-lo, però l'avi no vol pagar.

HBO MAX

Succession

Els protagonistes d'aquesta sèrie són els Roy, que són la mena d'individus que es desplaça d'un lloc a l'altre amb helicòpter privat.

HBO MAX

Industry

Una història sobre la pressió laboral que les grans empreses exerceixen sobre joves i al mateix temps sobre el tap generacional.