NETFLIX

Fakes

Dues amigues adolescents falsifiquen els seus documents d'identitat i s'adonen que podrien fer-ne pels altres i vendre'ls.

DISNEY+

Dinosaurios

Es tracta d'una sitcom popular als anys 90 sobre una família de dinosaures i el seu dia a dia, que s'assembla força al de qualsevol família humana.

NETFLIX

Mo

És una comèdia sobre un palestí que viu a Texas, on ha anat a viure la seva família. Permanentment a punt d'aconseguir la ciutadania americana.

DISNEY+

She-Hulk: Abogada Hulka

La nova sèrie de l'univers Marvel té com a protagonista a She-Hulk – Abogada Hulka i es basa en els còmics d'un personatge que es va crear als anys 80.

AMAZON PRIME VIDEO

The Office

Comèdia que segueix el dia a dia dels treballadors d'una empresa de paper, retratant amb humor la grisor d'una feina zero estimulant i de la vida d'oficina.

HBO MAX

Robot Chicken

S'estrena la 10a temporada de Robot Chicken, tot un clàssic de l'animació per adults, que és coneguda per la manera com utilitza personatges coneguts.

NETFLIX

Desparejado

Comèdia sobre un home gai que es pensa que té una vida estable amb la seva parella fins que el deixa d'un dia per l'altre.

DISNEY+

Colgados en Filadelfia

Disney+ incorpora les últimes temporades d'aquesta comèdia de culte sobre un grup d'amics que s'ho passen bé fent-se la punyeta els uns als altres.

HBO MAX

The Rehearsal

Sèrie creada per Nathan Fielder sobre un home que, basant-se en el fet que les coses mai surten com esperes, creu que la clau és assajar per detectar els imprevistos que fan que tot sigui un fracàs.

HBO MAX

ALF

HBO Max incorpora aquesta popular comèdia dels 80, per primer cop disponible en una plataforma, sobre un alienígena provinent del planeta Melmac.

DISNEY+

Recién llegados

És una comèdia protagonitzada per una família xinesa que viu en un barri xinès a Washington i s'han de mudar a un poble de Florida.

NETFLIX

Dead End: El parque del terror

Barney, marxa de casa per viure pel seu compte. Ho farà en un parc d'atraccions posseït per criatures demoníaques, on troba una feina.

APPLE TV+

Loot

Una dona multimilionària descobreix que el seu marit li ha estat infidel. En ple procés de divorci, decideix que ha de començar de nou.

NETFLIX

El hombre contra la abeja

L'actor Rowan Atkinson torna a la televisió amb una nova sèrie on interpreta un personatge que s'enfronta a una abella.

DISNEY+

Abbott Elementary

És una comèdia en format fals documental sobre el dia a dia dels mestres d'una escola pública que no rep recursos suficients a la ciutat de Philadelphia.

FILMIN

Parliament

Es tracta d'una comèdia política ambientada al Parlament Europeu, on un jove assistent parlamentari s'enfronta a l'absurditat burocràtica d'una institució que sembla no tenir cap utilitat.

MOVISTAR+

Search Party

Quarta temporada d'aquesta comèdia de culte, disponible a TNT Now, protagonitzada per Alia Shawkat (Broad Girls).

MOVISTAR+

I Love That For You

Una dona sempre havia volgut ser presentadora d'un programa de televisió tipus "teletienda", però quan té l'oportunitat de fer-ho, no se'n surt.

DISNEY+

Bendita paciencia

S'estrena la tercera temporada d'aquesta comèdia basada en un pare que està desbordat pels seus fills.