AMAZON PRIME VIDEO

27/01 Una boda explosiva

Una parella decideix casar-se davant de tots els seus familiars i amics malgrat que tenen molts dubtes sobre la viabilitat d'un compromís

APPLE TV+

27/01 Terapia sin filtro

Un psicòleg fart de veure com els seus pacients no avancen durant la teràpia decideix oferir-los un consell més directe per arreglar la seva vida

CINEMES

Una herencia de muerte

Dues germanes no aixequen el cap degut als seus problemes econòmiques. Per sortir del pou elaboren un pla per guanyar-se la confiança de seva tieta Hilda

NETFLIX

19/01 Aquellos maravillosos 90

És una continuació de la sèrie That 70's Show amb un nou planter d'actors joves. L'acció passa durant l'estiu de 1995 a casa dels seus avis, Red i Kitty

CINEMES

Operación Fortune: El gran engaño

L'agent del MI6 Orson Fortune reuneix un equip d'elit per poder capturar Greg Simmonds, un multimilionari que ven armes d'alta tecnologia.

CINEMES

El gat amb botes: L'últim desig

El Gat amb Botes ha viscut mil i una aventures, però s'adona que tanta agitació li ha consumit vuit de les seves nou vides.

DISNEY+

El encargado

És la història d'un home que fa gairebé 30 anys que treballa com a encarregat d'un edifici on hi viu gent rica i de classe alta, fent diferents tasques.

Minx

Explica la història d'una feminista que, als anys 70, veu una oportunitat de fer activisme escrivint en una revista eròtica dirigida a les dones.

NETFLIX

Fiesta de empresa

Clay dirigeix la sucursal d'una companyia que podria tancar perquè no és prou viable. Decidit a trobar nous inversors munta una gran festa de Nadal.

AMAZON PRIME VIDEO

Love Actually

Un conjunt d'històries que van confluint durant els dies previs a Nadal. Entre els seus protagonistes hi ha des d'una estrella del rock fins a un Ministre.

HBO MAX

Gremlins

Rand, un inventor que sempre està de viatge, regala al seu fill per Nadal una estranya criatura, un mogwai.

NETFLIX

Miércoles

Netflix estrena aquesta sèrie sobre la filla adolescent del peculiar clan de La Família Addams

APPLE TV+

El espíritu de la Navidad

Adaptació en clau musical del "Conte de Nadal", explicada pels fantasmes que intenten contagiar l'esperit nadalenc a un ambiciós home de negocis.

NETFLIX

Blockbuster

És una comèdia sobre l'últim local de lloguer de pel·lícules Blockbuster que encara és obert als Estats Units.

CINEMES

El cuarto pasajero

Julián té problemes econòmics i per això baixa una aplicació que li permet compartir cotxe per anar a treballar a Madrid.

CINEMES

Lil, el meu amic cocodril

Josh és un adolescent que acaba d'arribar a Nova York, però no s'acaba d'integrar a la seva nova vida. Un bon dia coneix Lilo, un cocodril que canta.

CINEMES

Mira cómo corren

Un productor de Hollywood es disposa a portar una popular obra teatral al cinema, però els membres de l'equip de producció comencen a ser assassinats.

AMAZON PRIME VIDEO

La ciudad perdida

Loretta, una escriptora popular, és segrestada per un megalòman convençut que ella sap on trobar La Ciutat Perduda.

DISNEY+

Rosalina

Rosalina té molts problemes i el primer de tots ells és que va ser parella de Romeo abans que aquest s'enamorés perdudament de Julieta.

DISNEY+

La maldición del Hombre Lobo

Jack és descendent d'un llarg llinatge d'homes llop. Però ell utilitza la seva maledicció per convertir-se en un lluitador contra les forces del mal.