FILMIN

29/11 Autodefensa

Sobre la vida diària de dues noies de vint-i-pocs anys que viuen juntes a Barcelona i a les que el que més els agrada és anar de festa.

CINEMES

25/11 Historias para no contar

Cinc històries independents amb un nexe comú: versen sobre les relacions afectives i aquelles coses que a vegades preferim no afrontar.

ATRES PLAYER

La Ruta

Sèrie ambientada a l'època de La Ruta del Bakalao, als anys 80 i 90, a través de les històries d'un grup d'amics.

APPLE TV+

Raymond & Ray

Raymond i Ray son dos germanastres molt diferents que van aprendre a conviure perquè els unia la por a un pare terrible.

DISNEY+

The Bear

És una sèrie ambientada en un petit local familiar de sandwitches, a Chicago, que transmet la tensió i l'estrès d'un dia a dia caòtic.

NETFLIX

Mal negocio

Es tracta d'una sèrie alemanya sobre un empresari ambiciós que gaudeix de l'èxit de la seva start-up amb un estil de vida passat de voltes.

NETFLIX

Amor y anarquía

Sèrie sobre una dona de vida estable que inicia una relació amb un expert en noves tecnologies basada en llançar-se reptes d'un a l'altre.

HBO MAX

Irma Vep

Es tracta d'una minisèrie d'Olivier Assayas inspirada en la pel·lícula que ell mateix va dirigir el 1996. La protagonista és Alicia Vikander.

DISNEY+

Cómo conocí a tu padre

Versió de la sèrie original Cómo conocí a tu madre. Aquest cop és una dona la que explica als seus fills com va conèixer al seu pare.

NETFLIX

Muñeca rusa

Sèrie sobre una dona que es troba atrapada en una mena de bucle que té lloc en una festa i on sempre acaba morint per tornar al mateix lloc.

FILMIN

Guilt

Dos germans atropellen un home vell de forma accidental. Quan l'home mor, decideixen encobrir el que ha passat, tapant totes les possibles pistes.

APPLE TV+

Roar

Es tracta d'una antologia d'històries independents que té el darrere als creadores de GLOW, que adapten diferents contes de l'escriptora Cecilia Arnhern.

NETFLIX

Líneas eróticas

És una sèrie neerlandesa sobre dos germans que van fer-se rics d'un dia per l'altra posant en marxa una de les primeres línies eròtiques d'Europa.

DISNEY+

Vaya tela, Sam

Una dona alcohòlica de 28 anys toca fons i es veu obligada a tornar a viure amb la seva mare i intentar deixar la beguda.

FILMIN

In My Skin

Una adolescent viu una vida plena de mentides en intentar separar la realitat del seu dia a dia a l'institut amb la realitat del seu dia a dia a casa.

AMAZON PRIME VIDEO

Un lobo como yo

Un pare vidu i la seva filla condueixen el cotxe quan tenen un accident contra un altre vehicle.

APPLE TV+

02/12 Slow Horses

Sèrie d'espies centrada en l'activitat d'un grup d'agents que treballen en una seu de l'MI5 on hi envien als que no serveixen per la feina.

FILMIN

Countrymen

Quatre joves musulmans arriben a un petit poble noruec i s'instal·len en una granja amb la intenció aparent de dur a terme una vida rural.