AMAZON PRIME VIDEO

The English

Història d'una dona anglesa que arriba a l'oest americà buscant venjar-se d'un home al que culpabilitza de la mort del seu fill.

AMAZON PRIME VIDEO

My Policeman

A la Brighton dels anys 50, entre Tom, Marion i Patrick es forma un triangle amorós molt atípic.

NETFLIX

Enola Holmes 2

Disposada a fer-se un nom en el món dels detectius més enllà de la fama del seu germà Sherlock, Enola Holmes obre la seva pròpia agència.

NETFLIX

Desde dentro

Sèrie que explica la història de diversos personatges temptats pel mal: un capellà, un mestre, una periodista i un presoner que espera la pena de mort.

MOVISTAR+

This England

Es tracta d'una sèrie sobre la victòria a les urnes de Boris Johnson i com el seu govern va fer front a la primera onada de la pandèmia de la COVID-19.

HBO MAX

Los hombres del S.A.S

Sèrie ambientada durant la Segona Guerra Mundial. Explica la creació d'una unitat especial de l'exèrcit britànic per aconseguir informació sobre l'enemic.

AMAZON PRIME VIDEO

The Devil's Hour

Thriller de terror psicològic sobre una dona que es desperta cada dia a la mateixa hora, a les 3.33h.

NETFLIX

The Crown

Biografia d'Elisabet II, que ha traspassat recentment, i traça l'evolució del personatge, tant en la seva vessant institucional com a nivell personal.

DISNEY+

Pistol

Es tracta de la història de la formació dels Sex Pistols i el paper que aquest grup va tenir en el moviment de la música punk als anys 70 al Regne Unit.

MOVISTAR+

El limpiador

És una comèdia sobre un home que es dedica a netejar escenes on s'ha produït un crim després que hi hagi passat la policia.

MOVISTAR+

Els enverinaments de Salisbury

Es tracta d'una història real que va succeir a Salisbury quan una parella va caure desplomada en un parc.

AMAZON PRIME VIDEO

The Hour

Una sèrie sobre un programa d'informatius de la BBC als anys 50, una mena de Mad Men de la televisió que creua dilemes periodístics amb trames personals.

FILMIN

Inside No. 9

7a temporada de l'antologia que presenta diferents històries que poden ser pertorbadores i divertides al mateix temps.

FILMIN

The Split

Sèrie d'advocats sobre un bufet familiar especialitzat en processos de divorci i desacords matrimonials. Al mateix temps que es resolen els casos també seguim les seves vides personals.

NETFLIX

Dead End: El parque del terror

Barney, marxa de casa per viure pel seu compte. Ho farà en un parc d'atraccions posseït per criatures demoníaques, on troba una feina.

HBO MAX

Gentleman Jack

Sobre la vida d'Anne Lister, una de les primeres dones en ser lesbiana i en no amagar-se'n en absolut a l'Anglaterra del s. del s. XIX.

NETFLIX

Heartstopper

Sobre l'enamorament d'en Charlie, un noi homosexual que ha sortit recentment de l'armari i en Nick, un dels nois més populars, jugador de rugby.

AMAZON PRIME VIDEO

Chloe

Una noia es passa el dia mirant Instagram i s'obsessiona amb una amiga de l'adolescència a la que fa anys que no veu.

NETFLIX

El hombre contra la abeja

L'actor Rowan Atkinson torna a la televisió amb una nova sèrie on interpreta un personatge que s'enfronta a una abella.

NETFLIX

No sabéis quién soy

Un jove és acusat d'assassinat i les proves que hi ha contra ell són aclaparadores, però quan arriba el dia del judici decideix acomiadar al seu advocat.