L'emperadriu rebel

2022
Català: Àudio
Durant el Nadal de 1877, Elisabet d'Àustria cansada d'estar empresonada per les convencions, comença a rebel·lar-se contra la tirania de les aparences.

Suro

2022
Català: Àudio
Helena i Iván és una parella que marxa de la ciutat per anar a viure al bosc, on pretenen reobrir una explotació de suro.

Venus

2022
Lucía treballa de ballarina en una discoteca. Una nit, roba una bossa plena de pastilles i decideix refugiar-se a casa de la seva germana i la seva neboda.

El menú

2022
Una jove parella fa un viatge per poder gaudir d'una experiència gastronòmica única al món. Però descobreixen que el xef no és el que sembla,

Un món estrany

2022
Català: Àudio
Els Clade són una família d'exploradors que han aconseguit trobar una terra desconeguda plena de criatures fantàstiques i possibilitats de futur.

La mujer rey

2022
Basada en fets reals i situada al regne africà d Dahomey, recrea la història de Nanisca, la decidida General d'una unitat militar formada per dones.

Hasta los huesos: Bones and All

2022
Marel és una noia que viatja pels racons més obscurs de l'Amèrica de Reagan per trobar el seu pare. Durant la seva travessia coneix Lee, un rodamón.

Historias para no contar

2022
Cinc històries independents amb un nexe comú: versen sobre les relacions afectives i aquelles coses que a vegades preferim no afrontar.

Puñales por la espalda: El misterio de Glass Onion

2022
Un enigmàtic multimilionari convida un grup de coneguts a la seva illa privada, a Grècia. Tot sembla molt idíl·lic fins que apareix un cadàver.

Armageddon Time

2022
Paul està acostumat a la vida als suburbis de Nova York amb el seu amic Johnny, un company de classe que sempre té problemes pel color de la seva pell.

La maternal

2022
Carla és una adolescent de catorze anys que viu amb la seva mare soltera en un restaurant de carretera.

As bestas

2022
Antoine i Olga són una parella francesa que s'ha establert en un petit poble gallec, on es dedica a l'agricultura ecològica i a reformar cases abandonades.