23/11 Puñales por la espalda: El misterio de Glass Onion

Títol original: Glass Onion: A Knives Out Mystery

Any: 2022

Durada: 2h 19min

País: Estats Units

Plataforma:

 Puñales por la espalda: El misterio de Glass Onion (2022) on IMDb

Per Pep Prieto

De què va:

Un enigmàtic multimilionari convida un grup de coneguts a la seva illa privada, a Grècia. Tot sembla molt idíl·lic fins que apareix un cadàver. El detectiu Benoit Blanc es fa càrrec de la investigació i, un cop més, descobreix que tots els convidats a la festa tenien un motiu per matar la víctima.

Valoració:

La seqüela de “Puñales por la espalda” obra el miracle de preservar l’esperit de l’original sense haver de repetir esquemes i aprofundint en les seves possibilitats expressives. És molt divertida, els seus homenatges al gènere són impagables i Daniel Craig s’hi torna a fer amo i senyor de la funció.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

COMPARTEIX

Deixa un comentari

ALTRES PEL·LÍCULES

25/11 Un món estrany

Els Clade són una família d'exploradors que han aconseguit trobar una terra desconeguda plena de criatures fantàstiques i possibilitats de futur.

25/11 La mujer rey

Basada en fets reals i situada al regne africà d Dahomey, recrea la història de Nanisca, la decidida General d'una unitat militar formada per dones.

25/11 Historias para no contar

Cinc històries independents amb un nexe comú: versen sobre les relacions afectives i aquelles coses que a vegades preferim no afrontar.