El espíritu de la Navidad

2022
Adaptació en clau musical del "Conte de Nadal", explicada pels fantasmes que intenten contagiar l'esperit nadalenc a un ambiciós home de negocis.

Causeway

2022
Lynsey és una soldat nord-americana que ha patit un greu dany cerebral després de caure ferida en combat a Afganistan. Torna a casa, a Nova Orleans.

Raymond & Ray

2022
Raymond i Ray son dos germanastres molt diferents que van aprendre a conviure perquè els unia la por a un pare terrible.

Shantaram

2022
L'actor Charlie Hunnam interpreta un personatge de vida complicada que ha acabat a la presó, d'on aconsegueix escapar. Viatja a l'Índia per desaparèixer.

Después del huracán

2022
Apple TV+ ha estrenat aquesta dura minisèrie sobre sobre els efectes devastadors que va patir un centre hospitalari. Hi van quedar atrapats centenars de persones

Encerrado con el diablo

2022
Un traficant condemnat a passar 10 anys a la presó crida l'atenció d'una detectiu per la seva habilitat de caure bé a tothom i li proposa un tracte....

Loot

2022
Una dona multimilionària descobreix que el seu marit li ha estat infidel. En ple procés de divorci, decideix que ha de començar de nou.

Para toda la humanidad

2019
La sèrie imagina què hauria passat si, en la Cursa Espacial, hagués estat la Unió Soviètica la que hagués arribat a la Lluna abans que els Estats Units.

The Essex Serpent

2022
Adaptació d'una novel·la de Sarah Perry que gira al voltant de la llegenda d'una serp mitològica que viu al fons d'un llac.

Teherán

2020
Thriller creat per un dels guionistes de Fauda sobre una agent secreta del Mossad que viatja a l'Iran amb l'objectiu de desactivar una amenaça nuclear.

Las luminosas

2022
Una noia que ha sobreviscut a l'agressió d'un desconegut intenta superar el que li va passar quan un cas similar li crida l'atenció.

Roar

2022
Es tracta d'una antologia d'històries independents que té el darrere als creadores de GLOW, que adapten diferents contes de l'escriptora Cecilia Arnhern.