Ideafix i els irreductibles

2021
Català: Àudio
La sèrie en solitari del gosset Ideafix, el popular personatge dels còmics d'Astèrix. Presenta la vida d'Ideafix abans de conèixer Obèlix

Jasmine & Jambo

2019
Català: Àudio
Es tracta d'una sèrie que posar els petits espectadors en contacte amb la seva musicalitat al mateix temps que s'ho passen molt bé amb diferents aventures.

Numberblocks

2017
Català: Àudio
És una sèrie sobre uns personatges formats per blocs que representen nombre. L'U està format per un bloc, en Dos per dos bloc, en Tres per tres blocs, etc.

Uau Ka Kau

2022
Català: Àudio
En un intent d'aterratge que no acaba de sortir del tot bé, la nau d'en Uau i en Ka, dos extraterrestres ben curiosos, s'estavella al planeta Terra.

Yakari

2005
Català: Àudio
En Yakari és un nen indi que té l'habilitat de parlar amb els animals, un fet que l'ajuda en tota mena d'aventures.

La Ruta

2022
Sèrie ambientada a l'època de La Ruta del Bakalao, als anys 80 i 90, a través de les històries d'un grup d'amics.

Paris Police 1900

2021
És una sèrie policíaca que ens trasllada a la ciutat d'una París dividida pel cas Dreyfus i on grups antisemites fan la seva amb total impunitat.

Kin

2021
Sèrie que s'inspira en la història real de l'enfrontament entre dues organitzacions criminals que encara està en marxa a Dublín.

Tales of the Walking Dead

2022
Antologia d'històries ambientades en l'univers de The Walking Dead. Cada història té principi i final i se situa en diversos punts de la història general.

Habitació 301

2019
Català: Àudio (TV3)
Thriller que gira al voltant de la festivitat del Midsommer, la festa anual més important de Suècia i de la mort tràgica del nét del protagonista.

Robot Chicken

2005
S'estrena la 10a temporada de Robot Chicken, tot un clàssic de l'animació per adults, que és coneguda per la manera com utilitza personatges coneguts.

Els enverinaments de Salisbury

2020
Català: Àudio (TV3)
Es tracta d'una història real que va succeir a Salisbury quan una parella va caure desplomada en un parc.