Santi Millán torna a TV3 i parla del seu vídeo sexual amb una amant: "Ho vaig viure amb molta angoixa"


L'actor Santi Millán va ser un dels protagonistes del Col·lapse de Ricard Ustrell d'aquest dissabte a TV3. El també presentador va començar la seva carrera a La Cubana i més tard va fer el salt a La cosa nostra, el popular late night, d'Andreu Buenafuente, on interpretava al Paco. Des del gener del 2016, Millán va fer el salt a Telecinco per presentar les gales de l'exitós Got talent.

Casat des de l'any 2005 amb la productora de televisió, Rosa Olucha, amb qui té dos fills el Marc i la Ruth, l'actor va parlar del polèmic vídeo sexual que es va publicar a les xarxes social encara no fa un any i on se'l podia veure practicant sexe amb una amant. En el vídeo de poc més d'un minut, Millán apareixia gravant en mode selfie, amb el seu mòbil la trobada amb una dona al llit.

Unes imatges que van obligar a la seva dona a emetre un comunicat en què va reconèixer que mantenien una relació oberta. L'actor va denunciar la publicació d'aquell vídeo i unes mesos més tard va anunciar que havien aconseguit identificar als culpables de la filtració. Aquest dissabte, Ustrell li va preguntar per com va viure aquell afer.

"Ho vaig viure amb molta angoixa"

"Aquell vídeo és el tema amb el que més ho he petat més. Mira que he fet coses eh, però allò va fer-se viral i va ser espectacular. Ho vaig viure amb molta angoixa", va reconèixer Millán. "El problema és que ara tot es fa molt gran de seguida encara que tot passa molt ràpidament també. Però aquest parèntesi, que va durar dues o tres setmanes, em vaig haver de menjar un bon merder", va afegir.

"És el que dèiem del 'morbo'. Jo ja havia sortit despullat. Ja m'ho havien vist tot. M'havien vist fent l'acte a la ficció però no és el mateix. A la ficció ho fotia bastant millor, però la realitat sempre és més decebedora. El fet que sigui de veritat genera molta morbositat i al final es converteix en un 'meme'. La majoria de la gent es passava el vídeo per enriure's i això és saludable. El problema és la gent que entra en debats, perquè tot és molt més senzill que tot això. Al final, el que volem és riure. La majoria de gent se l'enviava per riure's del meu físic i dir que era patètic, que semblava Espinete. Aquestes coses feien gràcia", va explicar.

Però aquell vídeo van posar a la diana a la seva dona, tot i que Millán va considerar que ella va actuar molt bé: "La meva parella va ser molt elegant i amb molta classe, va donar una lliçó a tothom i va tallar el rotllo". Ara el cas està en mans de la justícia per trobar als responsables d'aquella filtració il·legal: "El cas està seguint el seu curs, la justícia és lenta".

20/02/2023

Deixa un comentari