Pilar Eyre es peta de riure a TV3 dient qui podria ser el nou marit d'Isabel Presyler: "Només li falta el rei"

La periodista Pilar Eyre col·labora un cop per setmana al Tot es mou d'Helena Garcia Melero amb una secció sobre els afers més destacats de la premsa rosa i la casa reial. Aquest dimecres, Eyre va sorprendre amb la seva llista dels homes que podrien ser parelles adequades per a la reina del paper cuixé, Isabel Presyler.

"Estem batent el rècord total i absolut. Isabel Presler porta 125 dies soltera. Ho he comptat i tot", va començar dient amb ironia la periodista.

Per mirar de posar remei a aquesta situació, Eyre ha elaborat una llista amb deu candidats que podrien ser el seu nou marit de la reina de la premsa del cor. "El primer de la llista és el president del Reial Madrid, Florentino Pérez. És un senyor que està vidu des de fa 11 anys i ho té tot, és milionari, simpàtic… És el solter d'or", assegura la periodista.

Eyre es peta de riure amb Melero a TV3

 

Però Eyre no es queda aquí i dona més noms com l'exministre socialista José Bono o l'ex de la infanta Helena, Jaime de Marichalar . "M'has inquietat, entre els candidats també hi poses a Jaime de Marichalar i a Bigote Arrocet (ex de María Teresa Campos)", va espetar-li Melero. "Home Arrocet faria entrar l'alegria en aquella casa, que tots estan amargats. El problema és que no té un duro el pobre", va respondre Eyre.

A la llista fins i tot apareix el rei emèrit. "Només li falta el rei. I quins són els dos monarques solters? Mohammed VI de Marroc i l'altre que és Joan Carles", va dir Eyre que no es va poder contenir el somriure.

Aquest va ser el moment:


Deixa un comentari