Pilar Eyre revela la situació crítica de Letícia a la Casa Reial: "Està enfonsada"

Pilar Eyre ha tornat amb força al Tot es mou d'Helena Garcia Melero. La periodista del cor ha analitzat la sonada portada de la revista Hola!, en la què el rei emèrit Joan Carles I apareix celebrant el seu aniversari a Abu Dhabi amb les seves filles i nets. "Aquesta portada explica moltes coses. L'emèrit ha contraprogramat al seu fill. Que a la revista de capçalera de la Casa Reial espanyola només aparegui Joan Carles I i no surti per enlloc ni Felip VI, Letícia, o la princesa Elionor és molt sifnificatiu. Això és una exclusiva!", ha afirmat Eyre.

"Ah! L'ha venut!", ha exclamat Melero. "No seria la primera vegada", ha assegurat la col·laboradora. "No tinc proves, però jo recordo que poc abans de la boda de Felip i Letícia, va haver-hi una reunió familiar i van sortir les fotos en exclusiva a la revista 'Hola!' i es va dir que les havia filtrat la pròpia Letícia. Va ser la primera infàmia i injúria que es va dir en contra seva perquè qui realment ho va fer va ser Joan Carles. I no només això, sinó que també va cobrar per fer-ho", ha revelat.

Portada de la revista "Hola!"

"Letícia ho està passant molt malament"

"No m'estranyaria que aquestes fotos fossin una exclusiva i que se li hagi pagat en diners, o pagant la festa o pagant els desplaçaments o alguna cosa a canvi, però aquesta portada és 'demolidora'", ha afegit Eyre. "Letícia ho està passant molt malament i se l'està perseguint. Penso que darrere d'això hi ha una campanya de l'emèrit en contra seva, per tapar les seves malifetes", ha sentenciat.

"Però quin poder té l'emèrit?", s'ha preguntat l'Helena. "Hi ha vells grups de monàrquics amb poder, que estaven tots a l'aniversari d'Abu Dhabi. Aquesta gent el dia que hi hagi un referèndum votaran a favor de la república", li ha respost l'escriptora.

La periodista també ha parlat dels polèmics tuit de Jaime del Burgo, el suposat amant de la reina Letícia. "Ningú dubta de la veracitat d'aquestes informacions. Jo penso que ella seria partidària d'enfrontar-se a les càmeres i explicar què va passar".

"Ella està enfonsada"

Davant d'aquesta afirmació, Melero ha recordat la mítica frase de l'emèrit quan va ser enganxat caçant elefants a Botswana: "Lo siento mucho, me he equivocado, no volverá a ocurrir". "Tu creus que ella ho faria amb unes altres paraules?", s'ha preguntat la de TV3.

"Ella seria partidària de fer-ho però estic segura que a la Casa Reial, que hi ha aquests senyors de gris que manegen els fils i que viuen en el segle XIX li diuen 'no, no, no, ni pensar-ho'. Gent de la Casa Reial m'ha explicat que ella està enfonsada i que el seu matrimoni està passant per moments molt difícils", ha explicat Eyre. "No crec que el matrimoni de Felip i Letícia aguanti més enllà d'aquest any", ha sentenciat. Melero no se'n sabia avenir. El culebrot reial continua, tot i que la majoria dels grans mitjans espanyols ho vulguin silenciar.


Deixa un comentari