Marta Torné respon a les crítiques pel seu català a "Eufòria": "TV3 no em va demanar res"

Marta Torné, actual presentadora d'Eufòria ha passat pels micròfons del programa XL de Catalunya Ràdio. Torné ha repassat la seva trajectòria, des del Vitamina N de Jordi González, passant per la sèrie d'Antena 3, El Internado, fins al talent musical de TV3 que tornarà el dia 10 de març amb la segona edició.

L'actriu ha reconegut que "hi ha molta gent a qui li no agrado". I és que la presentadora va rebre força crítiques durant l'emissió d'Eufòria"Em van criticar el tema del català. Però jo vaig demanar un linguista perquè m'ajudés. I quan es va acabar el programa ho vaig escriure a les xarxes. Que sapigueu que jo vaig créixer en una família on la meva mare és catalana i el meu pare gallec. Jo no he après el català des de petita perquè a la meva època l'escola era en castellà", ha revelat.

"Jo tinc una responsabilitat amb un mitjà públic i en prime time i he d'intentar parlar el millor català. Però va ser iniciativa meva, TV3 no em va demanar res", ha afegit.

Un programa amb Jordi González?

Torné també va parlar del possible retorn de Jordi González i ella mateixa amb un nou programa a TV3. "Jo penso que si ja faig un programa de tres hores, no cal que surti més. Però les ganes hi són. Tornar a treballar amb el Jordi a Catalunya és un somni. Ell en té moltes ganes, estem 'work in progress', però no sabem què passarà", ha avançat.

Torné i González es van conèixer a City TV quan va fitxar pel programa Vitamina N"Jo vaig conèixer a un company del seu equip, l'Enric Escudé i jo l'ajudava a fer guions i li va dir al Jordi que li faria il·lusió que em contractés. Em van posar a fer una sessió de mails i va ser desastrósEl jordi em va cridar al seu despatx i em va dir que si en dues setmanes no millorava em faria fora".

Als seus 44 anys reconeix que va tenir una crisi d'edat als 40"Quan en tens 30, et pots enrotllar amb gent de 22 i de 40. Quan en tens 40 ja no m'agrada…", ha explicat.

"Ja conec als nous concursants d'Eufòria

"Em fa molta il·lusió tornar. Aquest any totes les gales seran en directe i tothom podrà votar des de casa des del principi", ha dit Torné, que també ha revelat que ja coneix als nous concursants. "Al primer programa en farem fora a quatre", ha avançat.

Tot i això, reconeix que sent la pressió d'aquesta segona temporada. "Farem el possible perquè funcioni igual que la primera edició". Una edició que acabava amb alcohol per rebaixar la tensió de les gales. "Fèiem un 'botellón'. Hi havien moltes birres".


Deixa un comentari