La increïble història del Marc Ribas durant un viatge a Menorca: "Volia muntar una vaca"

El xef més famós de TV3, Marc Ribas va ser un dels convidats del primer programa Tot són problemes que s'emet els divendres a les 20.15h. En un dels moments, Ribas que va anar acompanyat d'un dels seus millors amics van explicar el moment surrealista que van viure fa 10 anys durant un viatge que van fer a Menorca.

"Una de les nits li vas fer parar el cotxe al Roger en veure un animal. Quin animal era?", van preguntar-li al Marc.  "No ho sé, a segons quines hores una vaca i un cavall són iguals i es poden muntar", va respondre ell.

"Vas muntar una vaca? Siusplau explican's bé això Marc", van insistir incrèduls els presentadors. "No, no es va deixar", va respondre el xef abans d'explicar-se: "Tornàvem cap a casa, que per cert érem 13 i anavem cap a esmorzar després d'haver sortit i vaig dir: Para! Para! que hi ha una vaca. I vaig di: vull muntar una vaca com si fos un cavall".

"Per què ho entengui: Volies muntar a sobre de la vaca? És que és una imatge brutal!", va dir un dels presentadors mentre no es podien contenir el riure.

21/09/2022

Deixa un comentari