La Gemma explica l'accident de cotxe al capítol 1000 de "Com si fos ahir"

Aquest dimarts 8 de novembre, TV3 va emetre el capítol 1000 del Com si fos ahir, la sèrie líder de la sobretaula des de fa ja sis temporades. Amb una mitjana de 234.000 espectadors i una quota del 18,4%, la ficció s'ha fet amb la confiança dels espectadors des que va començar, l'11 de setembre del 2017.

Al capítol especial, tota la colla se'n va a Sant Iscle a celebrar els 52 anys del Miquel. Per la Gemma, la Marta, en Jordi i en Toni resulta angoixant passar pel lloc de l'accident. La Gemma no pot parar de pensar en la mort d'en Joan Vidal, l'home que haurien matat a l'estiu quan tornaven borratxos d'una trobada a la casa que el Miquel i la Noe havien llogat a Sant Iscle. Per això, decideix explicar a la colla què va passar aquella nit.

"Vam veure el cotxe però no vam veure a ningú a dins. Vam arribar a casa i ens en vam oblidar fins que un dia vam sentir que havia desaparegut un home", diuen les noies als seus amics. "Creieu que teniu alguna cosa a veure?", pregunta un d'ells. "El vam matar nosaltres Gemma!", afegeix la Marta davant de tots.

09/11/2022

Deixa un comentari