Jordi González: "M'agradaria tornar a fer un programa a TV3"


El Col·lapse finalment va arribar a TV3. Ricard Ustrell va estrenar la gran aposta de la cadena pública per a les nits de dissabte i ho va fer amb un convidat de luxe com és el periodista Jordi González. El presentador del mític programa Les 1.000 i una va aparèixer al plató amb els clàssics crits de "Jooordi, Jooordi" i va reconèixer estar "molt nerviós" per tornar a trepitjar els Estudis de TV3 després de molts anys.

González també va recordar alguns dels millors moments del programa que la cadena pública va emetre del 1997 al 2000 amb un èxit absolut d'audiència. "Em deixaven fer el que volia i funcionava. No tenia ni una sola línia de guió", va explicar.

Però sens dubte un dels moments de la nit va ser quan va respondre a la pregunta que molts espectadors esperàven. "Enyores TV3?", va preguntar Ustrell. "Sí, clar. Aquí he estat molt feliç. Hem fet coses molt xul·les. M'agradaria tornar algun dia i fer un programa a TV3. Això sí, ha de ser amb la Marta Torné".

"Estàs dient que si demà et truquen de TV3 diries que sí?", va dir Ustrell. "Portem dos anys parlant d'això amb la Marta Torné. A ella li fa il·lusió", va dir abans de trucar-la en directe per telèfon. "No m'ho puc creure! És la primera vegada que estic veient una entrevista i em truquen en directe", va dir la presentadora d'Eufòria. "Et faria il·lusió fer un programa amb mi a TV3?", va preguntar-li González. "Home i tant! Jo amb el Jordi a la fi del món", va dir Torné.

19/09/2022

Deixa un comentari