Joel Díaz fitxa a Mari Pau Huguet per al "Zona Franca": "No renunciem al públic de tota la vida de TV3"

"Avui m'agradaria començar el programa parlant d'una espectadora que ens ha fet arribar aquest missatge: "Felictats pel programa encara que estigui dirigit per als joves. Jo en tinc 72 i no me'l perdo cap dia".

Amb aquest missatge va començar Joel Díaz el Zona Franca d'aquest dimecres a TV3 d'aquest dimecres. Díaz va llegir les paraules que havien rebut per Instagram de la Margarida Junqué, una seguidora del programa de 72 anys.

El presentador no ha tingut una arrencada gens fàcil a les matinades de TV3 com demostren les dades d'audiència. Aquest dimecres va fer un 6,0% de quota, dimarts un 5,1% i dilluns un 6,6%. Unes xifres molt per sota de la mitjana diària de TV3, per sobre del 15%.

Per intentar rellançar l'espai, Díaz va dirigir-se al públic de més edat amb una incorporació sonada: "Aquí no renunciem al públic de tota la vida de TV3. Per això hem portat a una icona de TV3. Que passi Mari Pau Huguet".

"Vinc aquí per la Margarida i per totes aquelles persones de la seva edat que també miren el 'Zona Franca'. Jo també soc veterana tot i que no en tinc 71", va dir la històrica presentadora de TV3.

A continuació, Díaz va reptar a la Mari Pau a fer un acudit per al públic veterà de la cadena, mentre ell en faria un altre per als joves. "Ara et toca a tu Mari Pau. Com li explicaries a la Margarita?". Aquest va ser el moment, tot i que només va durar 3 minuts.

 

 


Deixa un comentari