Gerard Romero parla clar a TV3: "A RAC1 no s'hi està tan bé com la gent es pensa"


L'APM?, el programa de zàping dels diumenges de TV3, va entrevistar aquest diumenge a Gerard Romero, estrella de Twitch amb el seu canal Jijantes TV. Romero dirigeix el programa des del desembre de 2020, on repassa l'actualitat del Barça amb una barreja d'informació i entreteniment i que compta amb un gran nombre de seguidors.

Tot i això, cal remuntar-se a l'any 2007 quan Romero va començar a RAC1. Després d'una primera etapa al Grup Godó, va passar a fer els partits del Barça a la Cadena SER Catalunya i posteriorment va tornar per presentar el Fricandó matiner de RAC105 durant quatre mesos, i més tard es va reincorporar al departament d'esports de RAC1.

El 16 de setembre del 2021, el periodista esportiu va anunciar que abandonava RAC1 després de 14 anys: "Marxo perquè crec que és el moment i perquè ara no m'omplia prou. No us enganyaré", va explicar. Joan Maria Pou el va fer fora de l'equip d'El Barça juga a RAC1, les retransmissions dels partits de la cadena privada. "Després de donar moltes voltes he arribat a la conclusió que el millor per a tots era una sortida tranquil·la i obrir del tot una nova finestra", va afegir.

Aquest diumenge, Romero va donar nous detalls de la seva sortida de la ràdio líder a Catalunya, en aquest cas des de TV3. "De RAC 1 vaig marxar perquè es va prendre una decisió de treure'm de les retransmissions del Barça que em va saber molt de greu. Em recol·locaven a fer les nits amb Aleix Parisé. Al final et fan fora de la ràdio líder de Catalunya, tot i que a RAC 1 no s'hi està tan bé com la gent es pensa. Econòmicament la situació és complicada per un redactor base"

10/10/2022

Deixa un comentari