Expulsió inèdita a "Masterchef Celebrity 7": "És dels pitjors plats que hem vist en 10 anys de programa"


Masterchef ja té el segon expulsat d'aquesta temporada. Es tracta de l'actor Eduardo Rosa, que va haver d'abandonar el concurs sense que els membres del jurat fessin cap deliberació. El noi va demostrar el seu baix nivell culinari durant totes les proves i a la prova d'eliminació va caure de mala manera.

Ja a la primera prova els nervis li van passar factura i no va poder acabar cap de les sis elaboracions. "El que m'ha passat és que he intentat fer un arròs amb peix i se m'ha acabat cremant. Després he fet unes postres de xocolata que també se m'han cremat… M'he posat nerviós i a l'últim moment us volia presentar alguna cosa sí o sí i he acabat fent una crema amb el porro bullit i el caldo de peix amb pebre negre", va dir.

Unes paraules que no van convèncer a Jordi Cruz: "T'has carregat l'arròs, el peix, hi ha brutícia i caos per totes bandes… Tot això és un caos i un maltractament a allò que ens agrada, a la higiene i al producte". "És dels pitjors plats que s'han fet en 10 anys a "Mastechef". Tot està cru", va afegir el xef català.

L'actor encara podia salvar-se a la prova d'eliminació, però encara la va espifiar més. "Aquesta prova t'ha superat. Demanàvem un plat que ens fes viatjar i en el teu cas només hi haurà un viatge, i serà a casa teva", va sentenciar Jordi Cruz. En escoltar les seves paraules, l'aspirant es va esfondrar: "Ho he intentat, però hi ha vegades que un per molt que s'esforci, no té les qualitats. Però m'hi he deixat la pell".

Els membres del jurat van no van haver ni tan sols de deliberar i van decidir que el jove actor era el clar expulsat.

20/09/2022

Deixa un comentari