David Bustamante: "Quan vivia a Catalunya, mirava TV3"

El cantant David Bustamante (40) ha tornat a Barcelona concretament al Teatre Tívoli, on protagonitza Ghost, el seu primer musical. El músic va saltar a la fama amb Operación triunfo, ja fa 20 anys. Un fet que el van dur a viure a Barcelona durant un any i mig. Aquest divendres, va ser entrevistat al Planta baixa d'Agnès Marquès per parlar del seu canvi de vida i dels seus inicis a OT.

"Vaig viure a Sant Just, a Molins de Rei i en un pis a la Diagonal que ens va posar el programa. Vivíem en comuna", va reconèixer. El seu últim àlbum va ser a l'any 2019 i al llarg de la seva carrera ja ha publicat 10 discos però ara ha fet el salt al teatre. "M'agraden els reptes. Tinc funció quatre dies a la setmana des de fa un any i mig", va explicar. "És molt exigent. Però jo necessito estar sempre fora de la meva zona de comfort".

Pel que fa a la fama, va explicar que segueix amb la mateixa vida i amics de sempre i que això és clau per a la seva salut mental: "Tinc la mateixa colla des dels 5 anys i nous amics que no tenen res a veure amb tot això. Quan quedo amb ells, no parlo de feina. És necessari desconnectar".


Deixa un comentari