Aquests són els 16 concursants de la tercera edició d'"Eufòria"

Torna l'eufòria a TV3 i ja coneixem els 16 nous concurants de la tercera edició que s'estrenarà aquest divendres 1 de març. Uns participants que van ser escollits després de superar el càsting final al qual només van arribar 26 aspirants. Jordi Cubino, director musical; Daniel Anglès, cap de professors; Carol Rovira, membre del jurat; Natalia Palomares, coreògrafa, i Alfons Nieto, coach d'interpretació, van ser els encarregats d'anunciar els noms de la nova temporada.

Entre els escollits, destaca un locutor de ràdio nascut a Perpinyà, un activista trans i un suec que s'ha criat a Llançà. El concurs que tornarà a estar presentat per Miki Núñez i Marta Torné, també ha renovat el seu jurat amb la incorporació del cantant Alfred Garcia el fins ara coreògraf del programa, Albert Sala. Tots dos debutaran al costat de l'actriu Carol Rovira que repeteix, mentre Elena Gadel i Lildami no repetiran després de dues edicions.

Els 16 nous concursants de la nova temporada són el Rangel, la Lluna, el Xavi Noms, la Dounia, el Pau Culleré, la Tamara, la Valèria, el Lluís, el Julien, la Maria, la Bita, el Yuk, l'Hugo, l'Aina da Silva, la Misty i el Fredrick.


Deixa un comentari