TV3

Xavier Grasset assumeix les tardes de TV3 i Marina Romero presentarà el "Més324" a les nits

El presentador del Més 324 passarà a les tardes de TV3 i Marina Romero serà l'encarregada d'agafar el relleu del comunicador.

Canvis substancials a la graella de TV3. Xavier Grasset serà qui lideri la nova aposta de la cadena pública catalana a les tardes durant la pròxima temporada. Conduirà un magazín d'una hora i mitja (entre les 17:45h i les 19:15h) en què "s'inspira en els espais de trobada entre companys i amics". En una espècie d'afterwork, segons expliquen des del mateix 3Cat.

El programa tractarà, d'una manera distesa, temes d'interès que van des d'aquells més vinculats a l'actualitat fins a diverses seccions d'entreteniment, tendències, de cultura o estil de vida pròpies dels gèneres televisius, sempre des d'una mirada molt desenfada. TV3 s'inspirarà també en la imatge d'un bar o cafeteria "molt particular".

Des de feia gairebé una dècada, des de la temporada 2015-2016, Grasset presenta l'espai "Més 324" i ha esdevingut un dels comunicadors més populars del país. Entreteniment, anàlisi política, informació i humor han estat els seus puntals. Grasset també és articulista de Nació. La nova proposta de les tardes de TV3 estarà produïda per la productora Atomic Beat que ha participat de diversos projectes de 3Cat tant a la televisió com a la ràdio.

Marina Romero, de Catalunya Ràdio al "Més 324"

La periodista Marina Romero serà l'encarregada d'agafar el relleu de Grasset i a partir de la pròxima temporada es posarà al capdavant del "Més 324", de dilluns a divendres. Des de 3Cat expliquen que mantindran "l'anàlisi, la reflexió i una entrevista en profunditat per acostar als espectadors les claus informatives" en aquest espai diari.

Romero fa el salt així de Catalunya Ràdio, on formava part d'El Matí de Catalunya Ràdio, l'espai matinal que va arribar a dirigir durant la baixa de paternitat de Ricard Ustrell. Anteriorment també havia dirigit i presentat el programa matinal de l'emissora durant la temporada d'estiu. Romero es va formar professionalment a la ràdio local de Sant Cugat i és una de les veus més reconeixibles dels darrers anys de la ràdio pública catalana.

ETIQUETES:

Deixa un comentari