TV3

El jove meteoròleg Gori Masip confessa: "El primer dia que vaig fer el temps a TV3 estava com un flam"

El sitgetà ha aparegut al "Tot es mou" per explicar com ha acabat sent el nou home del temps

El nou fitxatge d'El Temps de TV3, el recentment llicenciat Gori Masip, de només vint-i-un anys, ha explicat al Tot Es Mou com ha arribat a ser home del temps. "Estava acabant la carrera, d'exàmens finals, i vaig rebre la trucada de la possibilitat de fer aquesta substitució temporal a la secció. Em vaig haver de concentrar en acabar els exàmens, però evidentment, vaig dir que sí".

No és la primera vegada que el jove meteoròleg trepitja la cadena, anteriorment ja havia obtingut la beca de TV3. Masip ha explicat que ja des de petit es fixava en les tempestes i que a partir de llavors va començar a desenvolupar aquesta faceta. El meteoròleg ja feia temps que publicava vídeos explicant el temps a xarxes socials com X, amb un croma casolà, "Posava una tela verda i a posteriori muntava el vídeo". Masip és de Sitges i ha defensat la preservació del territori, subratllant que encara que sembli que el Garraf està molt sec, sempre hi ha fauna, sobretot de nit.

En la seva primera aparició a TV3 va sorprendre els espectadors, no només pel seu aspecte juvenil, també pel seu posat típic d'home del temps. Darrere la seva imatge segura, el jove ha confessat que estava molt nerviós, "Se'm sortia el cor, per dins estava fet un flam". Ha comentat que els seus pares estan sorpresos de veure'l ja en pantalla, quan tot just ha acabat la carrera, però que estan contents de veure'l complir el seu somni.

ETIQUETES:

Deixa un comentari