CATRÀDIO

Així serà la nova temporada a Catalunya Ràdio: canvis a "El Búnquer" i aposta per les nits

L'emissora pública fa una renovació a la franja del migdia i mou el "Que no surti d'aquí" a darrera hora del matí

Imatge promocional de "El Búnquer"

La programació de la temporada 2024-25 de Catràdio, que arrencarà el dilluns 2 de setembre, ja està enllestida i tindrà alguns canvis. La franja d'El búnquer es mourà a l'espai de 13:00 a 14:00 del migdia de dilluns a divendres, i l'informatiu del Catalunya nit, conduït per Manel Alías, guanyarà una hora diària.

El matí de Catalunya Ràdio, el continuarà dirigint i presentant Ricard Ustrell, de dilluns a divendres des de les 6:00 del matí i fins a les 13:00. La novetat d'aquesta temporada és que l'última hora del programa l'ocuparà el Que no surti d'aquí, amb Marta Montaner, Juliana Canet i Roger Carandell.  El búnquer, amb Peyu, Jair Domínguez i Neus Rossell, s'emetrà els migdies i ocuparà un espai central del dia amb l'objectiu d'ampliar-ne l'abast. El Catalunya migdia mantindrà Òscar Fernàndez al capdavant. A partir de les 16:00 tindrà lloc La tarda de Catalunya Ràdio, amb Elisenda Carod, i a les 19:00 del vespre començarà la informació esportiva amb Tot costa, de Jordi Costa i Sònia Gelmà.

A la franja nocturna, Les dones i els dies, amb Montse Virgili, s'avança a les 21:00 h, dues hores respecte a la temporada anterior. El Catalunya nit, conduït per Alías, i líder en la seva franja, guanyarà una hora respecte de la temporada passada (22:00-00:00) i s'aprofundirà més en els temes d'actualitat amb la veu d'experts i expertes.

De dilluns a dijous, de 00:00 de la mitjanit a 02:00 de la matinada, es mantindrà La nit dels ignorants 3.0, amb Xavier Solà. Els divendres, a les 00:00 hores, Toni de la Torre substituirà Àlex Gorina a La finestra indiscreta, que es jubila després de 37 anys. El cap de setmana, Roger Escapa continuarà amb El suplement, de 06:00 del matí a 13:00 del migdia, moment en què cedirà l'antena: els dissabtes, al Kids XS, amb Pau Guillamet i Txell Bonet, i, els diumenges, a Un restaurant caníbal a Berlín, amb Paula Molés. El Catalunya migdia cap de setmana, amb Neus Bonet, s'emetrà els dissabtes i diumenges a les 14:00.

L'actualitat esportiva continuarà marcant els caps de setmana, amb el Tot gira, amb David Clupés, i El club de la mitjanit, que dirigeix i presenta el cap d'Esports de l'emissora, Xavi Campos. L'espai per a les retransmissions dels partits del Barça a la Lliga i a la Champions continuarà sent La LaTdT, amb la direcció i anàlisi tècnica de Ricard Torquemada i la narració de Bernat Soler. A més a més, la pròxima temporada incorpora el Girona, amb la veu d'Eduard Solà, que narrarà tots els partits que disputi l'equip. També es podran seguir a l'antena de Catràdio els partits de Lliga de l'Espanyol, narrats per Sergi Andreu. LaTdG, amb Sònia Gelmà i Pere Escobar, s'ocuparà de la Champions del Barça femení de futbol i altres partits destacats de la temporada.

ETIQUETES:

Deixa un comentari