ESTRENES

Les estrenes més destacades de la setmana (del 17 al 23 de juny)

El retorn de "La Casa del Dragón" i la segona part de "Del revés", els títols més atractius de plataformes i cinemes

17/06: LA CASA DEL DRAGÓN (Max)

De què va: Els seguidors de Rhaenyra i els partidaris d'Alicent i el seu hereu Aegon Targaryen intensifiquen el seu enfrontament, fins al punt de portar Ponent a una sagnant guerra civil. L'objectiu d'ambdós bàndols és el Tro de Ferro i el factor que ho pot canviar tot, els dracs.

Valoració: La segona temporada de la preqüela de "Joc de Trons" entra finalment en matèria després d'una primera que feia una (llarga i una mica pesada) introducció a escenaris i personatges. Els seus responsables han promès més sang, fetge i dracs en acció. De moment és evident que han sabut retenir el públic de la sèrie mare.

19/06: DEL REVÉS 2 (Cinemes)

De què va: Quan Riley entra a l'adolescència i començar a tenir experiències inèdites, al quarter general de les seves emocions s'adonen que tot el havien vist i après fins ara ja no té cabuda en aquesta etapa de la vida. Sobretot perquè apareix un nou fenomen que els portarà molts problemes: l'ansietat.

Valoració: Pixar ha fet bones seqüeles dels seus èxits, però segurament mai ens hauríem imaginat que en veuríem una de "Del revés". La trama està ben justificada i presentada, però el seu principal enemic és la sensació de repetició d'esquemes. Com a mínim l'estrenen en cinemes, que sempre és una bona notícia.

21/06: MEMORY (Cinemes)

De què va: Sylvia és una treballadora social que intenta superar un passat traumàtic tenint una vida ordenada i assistint puntualment a les reunions d'Alcohòlics Anònims. Després d'una festa amb amics, Saul la segueix a casa seva. És un home trencat i amb problemes de memòria, però entre els dos neix una forta complicitat.

Valoració: Michel Franco escriu i dirigeix aquest drama sobre dos éssers que es necessiten i a la vegada s'arrisquen a perdre-ho tot. Destaca pel seu treballat costumisme, per l'empatia t'acaben generant els personatges i per la magnífica feina de Jessica Chastain i Peter Sarsgaard.

21/06: CLANES (Netflix)

De què va: Ana, una advocada de Madrid, arriba a un petit poble gallec per començar una nova vida. La seva presència no passa desapercebuda, i encara menys per als narcotraficants locals. Precisament el fill d'un d'ells, Daniel, farà que la vida d'Ana agafi uns camins inesperats.

Valoració: La típica sèrie espanyola de Netflix que arriba sense fer gaire soroll i es converteix en un dels grans èxits de la temporada. Ho té tot a favor: una trama que barreja thriller i romanticisme, un escenari amb gràcia i una parella protagonista atractiva formada per Clara Lago i Tamar Novas.

ETIQUETES:

Deixa un comentari