ESTIU

Francesc Garriga, Marta Montaner i Marina Alaminos, les veus de Catalunya Ràdio per a l'estiu

L'emissora pública aposta fort pels Jocs Olímpics de París, on hi haurà enviats especials i des d'on Sònia Gelmà presentarà el "Tot Costa"

Catalunya Ràdio es prepara per a l'estiu amb noves incorporacions a partir del dilluns 8 de juliol. Francesc Garriga torna unes setmanes a casa -és corresponsal als EUA- i estarà al capdavant d'El Matí de Catalunya Ràdio, Marta Montaner -de l'equip del Que no surti d'aquí– repeteix, però sola, a La tarda de Catalunya Ràdio i Marina Alaminos s'estrena a El suplement d'estiu en substitució de Roger Escapa.

Els vespres continuaran com fins ara, el programa esportiu Tot costa, es mantindrà durant tota la temporada d'estiu. Des del 26 de juliol al 12 d'agost, Sònia Gelmà presentarà el programa en directe des de París, durant els Jocs Olímpics. A més, El Matí de l'Estiu, presentat per Francesc Garriga, comptarà amb connexions diàries d'enviats especials a París i entrevistes a esportistes. L'actualitat olímpica també estarà present a Catalunya migdia, en veu de Marta Garcia, productora del pòdcast olímpic, À la ville de… París, que es va estrenar al gener a Catalunya Ràdio. Els caps de setmana es podrà escoltar un resum de l'actualitat dels jocs al programa esportiu Tot gira.

A la franja nocturna de les 22 h, en lloc del Catalunya nit, s'emetrà Viva l'Italia amb David Guzman, un programa sobre la música i la cultura italianes; Adam Martin presentarà Què som?, sobre la condició humana; "La vida és un musical", presentat per Marta Romagosa i Ignasi Abad, tractarà el gènere del teatre musical; "Dones, flors i violes", amb Blai Marsé, qui parlarà sobre dones a través de cançons que porten els seus noms; "Les dones i els dies", amb Montse Virgili, recopilarà els millors capítols del programa, i Àlex Gorina parlarà de les ciutats cinematogràfiques més musicals a Tocarem el pirandó.

També es podran escoltar nous capítols de La Fonda, amb Pep Nogué, que ens parla de producte, cuina i territori; Ampar Moliner, estrenarà nous capítols sobre el món del vi a Tas Vertical. Al voltant dels 41 anys de Catalunya Ràdio i els seus protagonists, hi haurà nous capítols de Dies de Ràdio, amb Santi Carreras; i de "Cafè grec", amb un acompanyament musical d'Albert Puig, al Festival Grec de teatre. A Sona9Lluís Gendrau repassarà els últims llançaments musicals; també s'estrenaran nous episodis de l'informatiu casteller 3 rondes, amb Josep Almirall, i d'El divan, amb Sílvia Coppulo.

ETIQUETES:

Deixa un comentari