APM?

L'humor que transcendeix: l'"APM" celebra vint anys a la pantalla

El programa humorístic més veterà de TV3 ajunta estrelles i espectadors en una gran festa al Teatre Victòria 

Enguany, coincidint amb els quaranta anys de TV3, el programa estrella d'humor català fa vint anys i ho ha celebrat amb una festa a l'altura de la seva trajectòria. La celebració ha tingut lloc al teatre Victòria de Barcelona que, el dilluns 10 de juny, donava la rebuda als personatges més estimats de l'APM i altres celebrities de la televisió catalana en una catifa vermella. 

L'Avinguda Paral·lel de Barcelona es va omplir de seguidors que tenien entrades per viure en directe el seu programa humorístic preferit, i de passada, conèixer en persona les cares que els han fet riure al llarg d'aquests vint anys. Alguns curiosos s'aturaven a l'entrada del teatre, sorpresos de veure'l ple d'actrius, cantants, presentadors i comunicadors catalans. Entre la multitud, es podia distingir el Gran German, fent show en directe amb altres convidats, o Manel Piñero, el mític Homo APM. També hi va acudir Antoni Bassas, director general de la productora Alguna Pregunta i Aniol Florensa, actual director del programa, qui recordaven la transcendència que ha tingut l'APM, també en l'àmbit espanyol. 

La valenciana Nerea Sanfe, actual reportera del programa, juntament amb Arnau García, va presentar l'acte que començava a les vuit del vespre. Des de la platea, on seien espectadors i artistes, es podia veure la projecció d'un univers estrellat que servia com a metàfora del "Multivers de l'humor", construït amb sons icònics del programa i reproduccions en pantalla dels gags més famosos. A l'escenari van pujar alguns dels mítics personatges de l'APM, com l'Homo APM, el Gran German o en Josmar, qui va interrompre l'actuació final del grup musical Figa Flawas i els va fer fora de l'escenari per interpretar el seu hit És superfort, que tot el públic va seguir amb aplaudiments al ritme de la melodia, coneguda per tots els presents.

Entre el públic també s'amagaven cares tan conegudes com l'exentrenador de futbol Jaume Creixell, qui va reviure en directe el seu icònic "si no tinc raó, me la tallo i em faig monja", o la mítica presentadora de TV3 Mari Pau Huguet, qui va regalar una graciosa escena en què un anònim li llançava una bola de neu a la cara, enmig d'una connexió en directe, a les campanades de 1996.

La nit també va presenciar moments emblemàtics com la pujada a l'escenari de la Mari Àngels, qui va recordar en directe el moment que li va aportar gran fama al programa, quan ensenyava les seves alpaques. La sorpresa va ser que la platea es va omplir de màscares en forma d'alpaca que els organitzadors havien deixat a les butaques dels espectadors. També es van presenciar moments més tendres, com les paraules de la família del mític José Palomo, autor de la cèlebre frase del programa: "Sa matao Paco!", qui ens va deixar aquest any. 

Al llarg de tot l'acte, que s'emetrà dijous al prime time de TV3, es van poder veure moments històrics d'aquests vint anys, com la mítica frase: "és una enganyifa dels de dalt" o "no tinc GPS, tinc magdalenes". La nit es va tancar amb tot l'equip de l'APM damunt l'escenari del teatre Victòria, abraçant-se i ballant al ritme de les cançons de Josmar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari