ESPORTS

El 3Cat emetrà els 32 partits de la Copa Amèrica de futbol

Els mitjans públics també oferiran els tres partits del Barça a la gira americana de pretemporada

Messi aixeca la Copa Amèrica

Aposta forta dels mitjans públics per a l'esport aquest estiu. El 3Cat ha adquirit els drets dels 32 partits de la Copa Amèrica, que es jugarà als Estats Units, començarà el 20 de juny i acabarà el 14 de juliol. De moment, és l'única televisió de l'Estat que emetrà en obert aquesta competició que disputen els millors equips del continent americà.

Per altra banda, a partir del 30 de juliol el 3Cat també emetrà els partits de la gira americana del Barça començant per l'enfrontament  amb el Manchester City a Orlando, el clàssic amb el Reial Madrid el 3 d'agost a New Jersey i el partit contra el Milan el 6 d'agost a Baltimore.  

Com funciona la Copa Amèrica de futbol?

La Copa Amèrica de futbol és el torneig internacional de futbol més antic del món amb més de 100 anys d'història. Enguany participaran deu seleccions de la Confederació Sud-americana de Futbol (Conmebol) i els sis millors equips de la Confederació del Nord, Centreamèrica i el Carib de Futbol Associació (Concacaf).

L'Argentina de Leo Messi defensarà el títol aconseguit en l'última edició, que es va celebrar al Brasil. Precisament, la "canarinha" és l'altra gran candidata en aquesta Copa Amèrica. Té com a principals estendards els madridistes Vinícius i Rodrygo, a més del balugrana Raphinha o els jugadors del Girona Yan Couto i Savinho.

Qui farà la retransmissió?

Jordi Sunyer, Àlex Castells i Agustí Alavés faran les retransmissions dels 32 partits de la competició que es podran veure tant per TV3, com per Esport3 i per la plataforma 3Cat. Ells també seran els responsables de fer les retransmissions dels tres grans partits de la gira americana del Barça.

ETIQUETES:

Deixa un comentari