SALUT

El periodista de TV3 Lluís Canut explica que té Parkinson

El presentador de televisió anuncia que fa sis anys que té la malaltia i diu que no ho havia fet públic abans per no ser "aïllat i arraconar"

Lluís Canut en una aparició recent a TV3

L'històric periodista esportiu de TV3 i Esport 3 Lluís Canut ha anunciat que pateix Parkinson. En una entrevista al diari Ara, ha volgut fer pública la malaltia, sis anys després del diagnòstic, i ha explicat que té afectacions en la parla i en la mobilitat. "Em costa escriure a l'ordinador, tinc moltes dificultats amb el mòbil i m'encallo amb alguns monosíl·labs", ha relatat.

Canut ha admès que no ho havia explicat perquè "quan ho fas, et van apartant i arraconant". De fet, ha compartit que durant el sopar de comiat de la televisió pública catalana -tot just s'acaba de jubilar-, els companys es van poder adonar de la tremolor a les mans i, per això, els va agrair el respecte a la malaltia.

Als seus 67 anys, el presentador de BasquetmaniaGol a gol o Efectivament ha deixat de fer pantalla. Fins ara, col·laborava al programa Onze de Xavi Valls (61) a l'Esport 3 i el seu comiat anirà acompanyat del d'un dels altres veterans del departament d'Esports, com és Pere Escobar (64). Tota una generació que ha explicat la història esportiva de Catalunya

ETIQUETES:

Deixa un comentari