CONCURS

Un favorit inèdit, un anunci important i un expulsat controvertit a la setena gala d'"Eufòria"

L'eterna nominada, la Lluna, es torna a salvar de marxar cap a casa en un nou programa amb emocions fortes

Un detall de la setena gala d'Eufòria

Aquest divendres a la nit Eufòria ha celebrat la seva setena gala. Amb aquest número, el programa de TV3 enceta el segon tram del concurs, que ja es troba a l'equador. Cada vegada puja més el nivell d'aquesta tercera edició del talent show. Els i les concursants han demostrat que poden estar a l'altura amb cançons, de nou, molt diverses.

És el cas del Lluís, que ha interpretat Massstimas, precisament d'un exconcursant d'Eufòria, l'Edu Esteve. També ha demostrat ambició i competència la Bita, amb una versió del tema Tant de bo de la Suu. Per la seva banda, el Julien tampoc va decebre. En el seu cas, va cantar Seguirem ballant, dels Doctor Prats i els Stay Homas.

Al plató de TV3 també va sonar -i ben fort- Dance Again, l'himne de Jennifer López que va interpretar, com no podia ser d'altra manera, l'Aina da Silva, que va fer vibrar el públic.

En aquest nou programa, Lluna (l'eterna nominada) va aconseguir tornar a salvar-se amb el 55% dels vots, i qui va marxar cap a casa va ser, per sorpresa de tots i totes, la Bita que va rebre el 45% dels suports del públic. El seu adeu no ha agradat gens a l'audiència, tot i que ja feia setmanes que era a la corda fluixa.

D'altra banda, Xavi Noms va poder ser escollit favorit per primer cop en una nova gala que ha deixat grans moments per a l'audiència. Sobretot pel que fa a un anunci, i és que l'organització ha decidit posar en mans del públic guionitzar com serà el programa de la pròxima setmana. L'audiència, així, podrà escollir si vol una gala convencional o al revés.

Les votacions s'han obert aquest mateix dissabte i romandran d'aquesta manera tota la setmana. Divendres que ve, nou programa. Tot és a les vostres mans!

ETIQUETES:

Deixa un comentari