FUTBOLISTA

TV3 estrena "Aitana Bonmatí", una íntima docusèrie sobre la jugadora blaugrana

El reportatge del departament d'esports de TV3 ha seguit l'evolució de la imparable futbolista catalana durant gairebé dos anys

Aitana Bonmatí al documental de TV3

Aquest dimarts 23 d'abril, després del TN Vespre, TV3 estrenarà "Aitana Bonmatí", una docusèrie de tres episodis del departament d'esports de TV3 que ha seguit l'evolució de la imparable futbolista catalana durant gairebé dos anys i l'ha acompanyada en el canvi de vida.

Quan tenia set anys, Aitana Bonmatí va començar a jugar en un equip de nens a Sant Pere de Ribes, el seu poble, i ben aviat es va acostumar a escoltar: "no deixis que te la robi una nena". La seva tenacitat, constància i lluita l'han portat, als 26 anys, a convertir-se en la millor jugadora del món després de guanyar la Pilota d'Or, l'octubre del 2023.

En aquest trajecte, es descobrirà la cara més humana i personal de la jugadora del Barça, que manté encara ben viva la relació amb la seva colla d'amics de tota la vida, i en particular amb el Pol, que té la síndrome de Down.

Trobada amb Pep Guardiola

La docusèrie completa es podrà veure a la plataforma 3Cat i també recollirà la primera trobada d'Aitana amb Pep Guardiola, un dels seus referents i el seu ídol com a entrenador, i a qui no coneixia personalment. El resultat és una conversa entre dues persones que s'admiren mútuament. La millor jugadora i el millor entrenador parlen de futbol, del Manchester City i del Barça, però també de la salut mental, de la família, dels seus orígens, del problema social dels refugiats, de la defensa de la llengua catalana o dels problemes de trànsit a la ciutat de Barcelona.

El documental també estarà disponible a la plataforma 3Cat en format de dos capítols i amb el contingut extra d'un tercer episodi que recull la gravació de la trobada d'Aitana Bonmatí amb Pep Guardiola, el seu ídol com a entrenador.

ETIQUETES:

Deixa un comentari