PRESENTADOR

Roger Escapa salta a la TV amb "L'eclipsi", un nou espai d'entrevistes amb famosos

El nou espai de converses íntimes ja s'ha començat a rodar i s'emetrà durant els propers mesos a la plataforma de TV3

Roger Escapa presentarà "L'eclipsi" a 3Cat

El periodista sabadellenc Roger Escapa (35), és un dels valors a l'alça de Catalunya Ràdio. Des de la tardor del 2018 dirigeix i presenta El Suplement, el matinal dels caps de setmana de l'emissora pública i ben aviat també el podrem veure a 3Cat. El presentador que va entrar a Catalunya Ràdio de la mà de Ricard Ustrell, té 363.000 oients els dissabtes i 300.000 els diumenges. Tot i això, segons els darrer EGM el Via lliure de Xavi Bundó a RAC1 es manté líder amb 541.000 oients dissabte i 493.000 diumenge.

En una entrevista de l'any 2021 al Diari de Sabadell, Escapa ja va deixar entreveure que li agradaria provar sort a la televisió. "Seria molt interessant, a mi m'agradaria algun dia fer algun projecte per a televisió, però tinc una cosa molt clara, sense deixar mai la ràdio. Aquest és el mitjà que prioritzo i pel que vull apostar sempre". Tot i això Escapa, va oferir-se per fer el salt a TV3: "Si surt algun projecte de televisió amb el qual puc combinar la meva vocació, no li tancaria les portes, va dir el locutor.

A finals d'aquell mateix any, TV3 li va donar l'oportunitat de presentar una nit temàtica titulada El conflicte interior, sobre els reporters en zones en conflicte. Ara, Escapa tornarà a provar sort amb L'eclipsi, un espai d'entrevistes que neix de la secció que actualment s'emet a El suplement.

Roger Escapa a "L'Eclipsi"

La foscor d'un eclipsi que ens evoca a la nit serà l'excusa per una conversa íntima. Escapa preguntarà als seus convidats famosos amb qui ja manté certa confiança sobre les coses importants de la vida: l'amor, el sexe, els diners, la maternitat i paternitat, les diferents maneres d'estimar, la salut mental, les addiccions. El nou espai estarà produït per "Jo també t'estimo SL", la mateixa productora encarregada d'El Suplement.

ETIQUETES:

Deixa un comentari