VOTACIÓ

La 8a gala d'"Eufòria" en mans del públic que promet un nou anunci que sacsejarà el concurs

Per primera vegada en la història del programa, els espectadors podran triar com volen que sigui la propera gala

Els espectadors decidiran com serà la propera gala d'"Eufòria"

Les sorpreses no s'aturen a Eufòria i per primera vegada en la història del concurs, els espectadors podran triar com volen que sigui la propera gala. Les opcions són dues: una gala convencional o una gala al revés. La votació, que ja es va obrir durant la gala del passat divendres, estarà activa durant tota la setmana i es resoldrà durant els primers minuts de programa. Serà aleshores quan la direcció del programa farà públics els percentatges i quan es comunicarà com serà la gala 8.

Si guanya l'opció de gala convencional, el programa es desenvoluparà amb total normalitat. És a dir, cantaran els concursants, el jurat els valorarà i enviarà qui cregui convenient a la zona de perill, el VAR musical farà el mateix amb les segones veus, els coaches salvaran i el públic decidirà qui és expulsat. En canvi, si guanya l'opció de la gala al revés tots els rols es veuran afectats.

El públic, a través d'una votació un cop acabades totes les actuacions, seria l'encarregat d'enviar els concursants menys votats a la zona de perill. El VAR musical no enviaria ningú a la zona de perill, sinó que salvaria per segones veus. I, finalment, la decisió de qui es queda i qui marxa la tindria el jurat.

El públic decidirà la mecànica d'"Eufòria"

La mecànica del proper programa no serà l'única sorpresa de la gala 8. La direcció del programa prepara un nou anunci històric que afectarà el que queda d'edició i que promet sacsejar el concurs. A banda d'això, l'actriu i cantant Elena Gadel, tornarà al plató d'Eufòria després d'haver-hi fet de jurat les dues edicions anteriors.

De Dua Lipa a Katy Perry

Pel que fa a les cançons que hauran d'interpretar els cocnursants, destaquen temes de Dua Lipa, Nil Moliner, Els Catarres, Katy Perry, entre d'altres. Xavi Noms cantarà "Ara" de Nil Moliner, la Maria "Training Season" de Dua Lipa, el Julien "Go the distance" de Michael Bolton, l'Aina da Silva "Dancing in the moonlight" de Toploader, la Lluna "Vull estar amb tu" dels Catarres, la Misty "Hot n cold" de Katy Perry, la Valeria "Valerie" d'Amy Winehouse i Mark Ronson i el Lluís "Corren" dels Gossos i Macaco.

Cal recordar que la setena gala va deixar a Xavi Noms com a favorit per primer cop i va expulsar la Bita amb el 45% dels vots, davant la Lluna (l'eterna nominada) que va aconseguir salvar-se un cop més amb el 55% dels vots.

ETIQUETES:

Deixa un comentari